11 / 05 / 2024

Özlem Tekin Milas

Özlem Tekin Milas

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

Milas'a yerleşen Özlem Tekin, çiftlik hayatına alıştı!

Şandan şöhretten vazgeçen Özlem Tekin, geçtiğimiz gün üzerinde şalvarı, küçükbaş hayvanlarını güderken görüntülendi. 

Özlem Tekin köy hayatına iyice alıştı!

Yaklaşık üç yıldır hayatına devam ettiği Bodrum Milas’ta görüntülenen Özlem Tekin, köy hayatına iyice alıştı.

Özlem Tekin'in yeni hayatı! Muğla'da çiftlik kurdu!

Uzun süredir Muğla’da yaşayan şarkıcı Özlem Tekin'in köy hayatına iyice alıştığı öğrenildi.

Özlem Tekin Milas'tan arazi alıp ev yaptırdı!

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

Milas'ta orman yangını çıktı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Muğla'nın Milas ilçesinde orman yangını çıktı. Dağlık arazideki yangının söndürülmesine çalışılıyor. Arazinin dağlık olması nedeniyle ekiplerin yangına müdahalede zorlandığı bildirildi.

Konya-Bozkır Özlem Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi!

Konya-Bozkır Özlem Küçük Sanayi Sitesi'nin alt yapım işi ihale ediliyor. Konya-Bozkır Özlem Küçük Sanayi Sitesi'nin toplam keşif bedeli 1 milyon 270 bin TL olarak belirlendi. İhale 5 Ağustos 2014 günü gerçekleşecek.

Milas'ta çöp depolama alanındaki yangın ormanlık alana sıçradı!

Milas'ta çöp depolama alanında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı. Çöp depolama alanında metan gazı patlaması sonucu çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi!

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

Özlem Gökçe kimdir?

Türk mimar, finansçı ve iş kadını Özlem Gökçe kimdir? Özlem Gökçe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özlem Gökçe, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Gökçe...

Özlem Yılmaz kimdir?

Mimar Özlem Yılmaz kimdir? Mimar Özlem Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görv aldı? Özlem Yılmaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Yılmaz...

Milas'ta kanalizasyon çalışması sırasında 1600 yıllık tarihi mezar bulundu!

Muğla’nın Milas İlçesi’nde süren alt yapı çalışmaları sırasında bu kez M.S. 400’lü yıllara ait bir mezar bulundu. Mezarda yapılan kazı çalışmasında klasik döneme ait eserlere rastlandı...

Milas'ta antik mezar bulundu!

Muğla’nın Milas İlçesi’nde süren alt yapı çalışmaları sırasında bu kez M.S. 400’lü yıllara ait bir mezar bulundu. Mezarda yapılan kazı çalışmasında klasik döneme ait eserlere rastlandı.

Özlem Kaymaz, Acarkent'teki villasının kapılarını InStyle Home'a açtı!

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve Dante(5) ile yaşadığı villanın kapılarını InStyle Home'a açtı. Kaymaz dekorasyonda altın ışıltısı olan gösterişli kadife ve ipek kumaşlar tercih ettiğini dile getirdi...

Özlem Tekin Milas Haberi

Özlem Tekin Milas


Rockçı Özlem Tekin, Muğla'ya bağlı Milas'tan arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Posta gazetesinde yer alan habere göre Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine de atla gidiyor.

Tekin konuyla ilgili olarak, “Cep telefonu da dahil olmak üzere hiçbir teknolojik alet kullanmıyorum. Tek eğlencem atımla köy kahvesine gidip okey oynamak. Beş köpeğim, bir at ve eşeğim var. Çiftliğimde mutluyum. Temizliğimi bile kendim yapıyorum. Bütün gün şalvar ve terlikle dolaşıyorum. Keşke bu hayatı daha önce seçseydim.” dedi.

Eski rock’çı Tekin evinin temizliğini de kendisi yapıyor.

Özlem Tekin gün boyunca şalvar ve terlikle dolaşıyor.