06 / 05 / 2024

Özlem Ünal refakatçi oteli açılış

Özlem Ünal refakatçi oteli açılış

Ünal inşaat tarafından yapılan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından işletilecek olan Türkiye'nin en büyük ve modern refakatçi oteli, hayata geçirildi. Otele Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın adı verildi.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Realite Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Realite Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da Özlem Yeşilçiçek tarafından kuruldu.

Özlem Aksu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlem Aksu İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Aksu tarafından kuruldu.

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Ünal Atay tarafından kuruldu.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Türkiye'nin İdlib'teki gözlem noktaları için 250 beton blok!

Türkiye ve Rusya arasında yapılan anlaşma kapsamında Türkiye'nin İdlib kentindeki 12 gözlem noktası için bir haftada 250 beton blok gönderildi.

İşçiler New York'taki gözlem terası inşaatında korkusuzca çalışıyor!

New York'ta Batı Yarıkürede en uzun açık gözlem terası inşa ediliyor. İnşaat işçileri bu yapının inşaatında korkusuzca çalışıyor...

Özlem Ünal refakatçi oteli açılış Haberi

Özlem Ünal refakatçi oteli açılış

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından işletilecek olan Türkiye'nin en büyük ve modern refakatçi oteli, hayata geçirildi. Ünal inşaat tarafından yapılan otele, Ünal inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın adı verildi. 5 katlı ve 90 yataklı otel, refakatçilere ücretsiz hizmet verecek. 


Refakatçi otelinin açılışında konuşan Özlem Ünal, "Hastanede, hasta yakınlarının konaklama sorunlarının çözüleceğini düşünüyorum" dedi. Ahmet Ünal ise insanların ardında bıraktığı eserlerle ölümsüz olduklarının altını...