25 / 07 / 2024

Özöztürkler İnşaat iletişim

Özöztürkler İnşaat iletişim

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Öztürk tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Öz Ytt Hafriyat İnşaat Nakliyat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ytt Hafriyat İnşaat Nakliyat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şimşek tarafından kuruldu. 

Galatasaray Florya arazisi Öz Er-Ka İnşaat'ın oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün ihaleye çıkarılan Galatasaray Florya arazisinin kazananı Öz Er-Ka İnşaat oldu. Şirket ihaleyi 832 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Özöztürkler İnşaat iletişim Haberi

Özöztürkler İnşaat iletişim

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAATa.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...