13 / 05 / 2024

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat adres 

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat adres 

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı! Kız ve erkek çocuklar arasında miras nasıl paylaştırılır? 

Miras anlaşmazlıklarında yapılacak olan kurallar kardeşler arasında nasıl paylaşılacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, kız ve erkek çocuklar arasında miras payı farkı var mıdır? Nasıl paylaşım olur? İşte haberlerin ayrıntıları...

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisse devri, daha çok kardeşler ve akrabalar arasında konuşulup tartışılan bir konudur. Peki hissenizi kardeşinize devretmek istiyorsanız ne yapmalısınız, Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kardeşler arasında tapu devri nasıl olur?

Tapu devir süreci alıcı ile satıcının belli şartları yerine getirmesi ile başlayıp, son buluyor. Peki Kardeşler arasında tapu devri nasıl olur? İşte detaylar!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Artun Kardeşler Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Artun Kardeşler Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te Sinan Artun tarafından kuruldu.

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat adres  Haberi

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat adres 

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz tasıtlarının, greyder, silindir v.b. agır is ve sanayi makinelerinin, yükleme, bosaltma is makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dıs lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dagıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dısında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait...