05 / 05 / 2024

Özsoy inşaat Rafet Özsoy saldırı

Özsoy inşaat Rafet Özsoy saldırı

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu.. Özsoy, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Rafet Özsoy, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin yenilenme ihalesini kazanan Özsoy İnşaat'ın başında bulunuyor.

Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özat Özsoy ve Murat Özsoy ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Özsoy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Özsoy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özsoy imzasıyla kuruldu.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Yaylacık Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindiği bildirildi. Karabük Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin yürüttüğü proje kapsamında her mahalleye bir merkez yapıldığı belirtildi.

Özsoy İnşaat Collesium projesini 20 milyon TL yatırımla inşa ediyor!

Ozsoy İnşaat şirket ortağı Alper Özsoy dünyanın yedi harikasından biri olan Collesium'un söz konusu projede ele alındığını belirterek, "Türkiye'de ilk tarihi dokulu rezidans projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Kepez Aile Sağlık Merkezi inşaatı sürecek!

Kepez Belediyesi tarafından yapımına başlanan sağlık ocağı inşaatının durmasının ardından açıklama yapan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Büyükşehir Belediyesi'nin imar plan tadilatı yapmasını bekliyoruz" dedi.

Özsoy İnşaat'ın akıllı evlerine yenileri eklenecek!

Eskişehir'de hayata geçirdiği akıllı ev projeleriyle sektörde dikkat çeken Özsoy İnşaat, 2014 yılında lüks akıllı ev konseptli projelerine yenilerini ekleyecek. Akıllı evlerde evin içindeki elektriğe bağlı olan her şeye tek bir tuşla hükmedilebiliyor....

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Özsoy inşaat Rafet Özsoy saldırı Haberi

Özsoy inşaat Rafet Özsoy saldırı

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu.. Özsoy, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Rafet Özsoy, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yenilenme ihalesini kazanan Özsoy İnşaat'ın başında bulunuyor. Kültür Sanat ve Turizm Emekçileri Sendikası, yenileme projesinin hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle AKM yenileme ihalesinin iptali istemiyle dava açmıştı. İstanbul 9’uncu İdare Mahkemesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak değişiklikleri içeren projeyi, ‘Yapının tarihi kimliği ve özgün konumunu korumadığı’ gerekçesiyle iptal etmişti.

Özsoy İnşaat’ın kökleri 1948 yılında baba Ahmet Özsoy’un Safranbolu’ya katırlarla nakliyesini yaptığı yumurta ve pestil ticaretiyle başladı. 1960’larda zahire ve bakkaliyecilik, karayolu nakliyeciliği 1970’lerde ağaç sanayiinde imalatçılık ve inşaat taahhüt işleri başladı.İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu.. Özsoy, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Rafet Özsoy, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yenilenme...