11 / 05 / 2024

Özsüt azerbaycan şubesi

Özsüt azerbaycan şubesi

Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyor...

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak!

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda muhallebici olarak tanınan Özsüt, bugün dev bir tatlı fabrikasına dönüştü. Şimdilerde Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak.

Özsüt yeni konseptini Capitol AVM’deki mağazasına taşıdı!

Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt, Capitol AVM mağazasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Özsüt bir yılda 41 yeni şube açacak!

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor. Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti.

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Talip Kahraman Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 17 Şubat'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi'nde açıldı.

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Füsun Sokak'ta açıldı.

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi, Nihal Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, 55. Sokak'ta açıldı.

HDL İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

HDL İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hüseyin Dal Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon 500 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Beydağı Sokak'ta açıldı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde açıldı.

Mehricanlar Kağıtçılık Metal Plastik İnşaat Nak.Gıda Teks.Geri Dönüşüm San.ve Tic.Ltd.Şti.Şubesi açıldı!

Mehricanlar Kağıtçılık Metal Plastik İnşaat Nak.Gıda Teks.Geri Dönüşüm San.ve Tic.Ltd.Şti.Şubesi, Cemal Gürbüz Şube Müdürlüğünde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Silivri, Fener Mahallesi'nde açıldı.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Musa Kuy Şube Müdürlüğü'nde 11 Ocak'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Özsüt azerbaycan şubesi Haberi

Özsüt azerbaycan şubesi


Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefleyen ve Osmanlı tatlılarını müşterileriyle buluşturan Özsüt, dondurmasıyla da iddialı. 


Şu anda KKTC'de ve Türkiye genelinde 44 şehirde 182'si aktif, beş tanesi ise açümayı bekleyen bayiye sahip oldukları bilgisini veren Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, bugün 10 bin metrekarelik fabrika alanı ve bin 500 metrekarelik soğuk hava deposuyla hizmet verdiklerini söyledi. 3 bin kişiyi istihdam ettiklerini belirten Çullu, ayrıca Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olduklarını savundu. Gelecek dönemde Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine yapacakları yatırımlar konusunda fizibilite çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Çullu, öncelikli hedeflerinin Azerbaycan'da fizibilite çalışmaları tamamlanan şubelerini açmak olduğunu söyledi. Son beş...