19 / 05 / 2024

Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Bayram tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Dese İnşaat Peyzaj Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dese İnşaat Peyzaj Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Doğan tarafından kuruldu.

Eymen21 İnşaat Hırdavat Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen21 İnşaat Hırdavat Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Akman tarafından kuruldu.

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Şahin tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Bayram tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.


Öztaha Peyzaj Hırdavat Elektrik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...