05 / 05 / 2024

Öztek Reklam Medikal adres

Öztek Reklam Medikal adres

Öztek Reklam Medikal İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğar tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

Umutsu İnşaat Reklam Medikal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutsu İnşaat Reklam Medikal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Ergen tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Geos İnşaat Metal Otomotiv Reklam Temizlik Medikal Tekstil Ve Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geos İnşaat Metal Otomotiv Reklam Temizlik Medikal Tekstil Ve Tarım Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İsa Şen tarafından kuruldu.

Öztek Reklam Medikal adres Haberi

Öztek Reklam Medikal adres

Öztek Reklam Medikal İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğar tarafından kuruldu.

Öztek Reklam Medikal İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-her türlü reklam hizmeti reklam işleri ve reklam malzemeleri imalat toptan alım satım. 2-Her türlü medikal ürünler imalat toptan alım satım. 3-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt ve inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 4-Her türlü temizlik ürünleri imalat toptan alım atım.

Adres:İnönü Mah.Ankara Cad.Cömert İş Hanı Sit.No:19/19...