22 / 05 / 2024

Öztürk Kıymetli nerede

Öztürk Kıymetli nerede

Öztürk Kıymetli Madenler Gayrimenkul Proje Geliştir.İnş.Yapı ve Yatırım İth.İhr.Anonim Şirketi, Özcan Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mahinur Öztürk tarafından kuruldu.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Hasan Öztürk'ten Kanal İstanbul yorumu!

Hasan Öztürk, Kanal İstanbul projesi için referandum yapılmasını önerenlere 12 Haziran 2011 seçimlerinde, AK Parti’nin ve Erdoğan’ın en büyük vaadinin Kanal İstanbul olduğunu belirterek, “ AK Parti o seçimde yüzde 49.95 oy aldı. Yani Kanal İstanbul’u millet onayladı” dedi….

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürk Kıymetli nerede Haberi

Öztürk Kıymetli nerede

Öztürk Kıymetli Madenler Gayrimenkul Proje Geliştir.İnş.Yapı ve Yatırım İth.İhr.Anonim Şirketi, Özcan Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu. 


Öztürk Kıymetli Madenler Gayrimenkul Proje Geliştir.İnş.Yapı ve Yatırım İth.İhr.Anonim Şirketi iş konusu; AYAKKABI a. Her türlü bay, bayan, çocuk spor ayakkabıları, botlar, her türlü lastik, plastik, deri ayakkabı, terlik, çizme, çanta, bavul, kemer, cüzdan, tüm saraciye emtiasının giyim eşyalarının imalatı, toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  b. Konusu ile ilgili her türlü malzeme, hammadde, mamul ve malzemelerin alımını, satımını,ithalat ve ihracatını yapmak. c. Konusu ile ilgili olarak her türlü makine alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her nevi ayakkabı, terlik yapımında kullanılan poliüretan, PVC taban ve kalıplarının toptan ve perakende...