08 / 05 / 2024

öztürk yemek açıldı mı

öztürk yemek açıldı mı

Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde Bolu halkına hizmet verecek olan Bolu’nun tek İSO belgeli yemek firması Öztürk Yemek muhteşem törenle açıldı.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kinyaz Yontürk tarafından açıldı!

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

öztürk yemek açıldı mı Haberi

öztürk yemek açıldı mı

Açılışa İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, İL Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Arık, Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Bolu Şube Başkanı İlhan Çalışkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Öztürk Yemek güvenli, hijyen, kaliteli ve lezzetli yemeklerini Bolu halkının hizmetine sunuldu. 3 kattan oluşan ve bin kişilik kapasitesiyle geniş ve ferah bir mekana sahip olan Öztürk Yemek hem kalitesiyle hem de fiyatları ile Bolu’da fark yaratacak. Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde düzenlenen muhteşem açılış töreni ile hizmete açıldı. Açılış günü nedeniyle Öztürk Yemek tarafından hazırlanan yemekler vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.



Bolu...