03 / 05 / 2024

Öztürkler Holding sosyal konut projesi

Öztürkler Holding sosyal konut projesi

Öztürkler Holding, Orta Afrika ülkesi Kamerun’da 660 lüks parlamento konutu ve 10 bin sosyal konut inşa edecek. Malzemelerin Türkiye’den yollanacağı projeler için 1 milyar 183 milyon dolar yatırım gerçekleşecek...

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

İnşaat sektöründe sosyal konut projesi hareketliliği! Özel sektör destek bekliyor!

MTC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Togay Cömert, sosyal konut projelerinin hayata geçebilmesi için özel sektörün önünün açılması gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Koç Holding'in Divan Oteli'ne tepki!

Koç Holding, kurul kararlarını dinlemeyerek, tarihi kalıntıların üzerinde Divan Oteli inşa etmeye devam etti. Sosyal medya üzerinden tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

İnşaattan kötü haber!

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, inşaatta Türkiye’de 5 yıl önce yatırımın geri dönüşünün maksimum 7-9 yılda alındığını hatırlatıyor.

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Türkler Holding 2019'da 3 şehir hastanesi açacak!

En çok yeni istihdam sağlayacak kurum olarak öne çıkan Türkerler Holding, 2019’da açılacak üç şehir hastanesi için 9 bin 255 kişiyi almayı planlıyor. Holding önümüzdeki yıl 11 bin 855 kişiyi işe almaya hazırlanıyor.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Babacan Holding’ten Anneler Günü’ne özel beştaş yüzük hediye!

Çevreye duyarlı, sosyal sorumluluklarının bilincinde hareket eden özel günlere verdiği önemle dikkat çeken Babacan Holding, Anneler Günü’nü unutmadı. Babacan Holding, 13-21 Mayıs tarihleri arasında konut alanlara özel beştaş yüzük hediye ediyor.

Öztürkler Holding sosyal konut projesi Haberi

Öztürkler Holding sosyal konut projesi

Türk işadamlarının yurt dışında özellikle inşaat sektöründe gösterdiği başarı göz dolduruyor. 


Birçok alanda başarıları ile adından söz ettiren Öztürkler Holding başarılarına başarı katan imzayı Afrika'da attı. Orta Afrika ülkeleri arasında stratejik bir geçiş noktası olan Kamerun'un Başkenti Yaounde'de 660 adet Lüks Parlamento Konutu ve devlet çalışanları için 8 farklı bölgede toplam 10.000 adet Sosyal Konut Projesi'nin anlaşması gerçekleştirildi. Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk'ün liderliğinde Kamerun'a giden heyet. Çevre ve Şehircilik Bakanı Madame Jean Claude Mbvventchou ile imzalan atmak üzere bir araya geldi. Bir yılı aşkın bir süredir görüşmeleri devam eden projesinin bütçesi 1.183.000.000 dolar (bir milyar yüz seksen üç milyon dolar) değerinde. Yapılacak olan projelerin en büyük özelliği ise. Afrika ülkelerindeki ilk "SOSYAL LOJMAN" projesi olması. 


Kamerun'un Başkenti Yaounde'de...