03 / 05 / 2024

Öztürkler Holding yurtdışı projeleri

Öztürkler Holding yurtdışı projeleri

Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, toplu konut idaresinin bir yapısını oraya kurmaya çalışıyoruz. Hasılat paylı, gelir dağılımlı bir proje entegre edeceğiz. İlk etabı beş bin konut ama toplam 300 bin kişi sıra bekliyor...

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

İnşaattan kötü haber!

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, inşaatta Türkiye’de 5 yıl önce yatırımın geri dönüşünün maksimum 7-9 yılda alındığını hatırlatıyor.

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Öztürkler Holding yurtdışı projeleri Haberi

Öztürkler Holding yurtdışı projeleri

Afrika'daki projeleriyle bilinen Öztürkler Holding, Kâbe yakınında kurulacak olan yeni şehrin inşasında görev alacak. Şirket, Ermenistan'a da konut projesiyle giriyor.


Afrika'da birçok projeye imza atan Öztürkler Holding, Kâbe'ye 2 bin 800 metre uzaklıktaki 100 bin hacının konaklayabileceği ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği (yemek, sağlık, alış veriş vb.) yeni şehir projesinde görev alacak. Proje, Endonezya hacıları için inşa edilecek. Ermenistan'a da konut yapan Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ile bir araya geldik. 


 Suudi Arabistan projesini biraz açarmısınız? 

Endonezya, en fazla hacı gönderen ülkeler arasında. Endonezya ve Suudi Arabistan hükümetleri arasındaki bağı ilk önce biz kurduk. Bu iş devremülk gibi görülüyor ama değil. Mekke'nin göbeğinde, Kabe'ye 2-3 bin metre mesafede bir şehir yapacağız. 100 bin hacının iki ay boyunca konaklayabileceği, vazifesini yerine getirebileceği...