18 / 05 / 2024

Öztürkler Otelcilik adres

Öztürkler Otelcilik adres

Öztürkler Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Salih Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık 2013 tarihinde Şişhane, Bakara İş Hanı, 4. katta kuruldu

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çelik  ve Öztürk Kani tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Tf Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Tf Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da  40 milyon TL sermaye bedeli  Fehmi Ekşioğlu Ve Talip  Öztürk  tarafından kuruldu.

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk Çevik tarafından kuruldu.

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk Çevik tarafından kuruldu.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Öztürkmen ve Nilgün Öztürkmen  tarafından açıldı.

Seba Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koç ve Sebahattin Öztürk ortaklığıyla kuruldu.

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Öztürk tarafından kuruldu. 

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Öztürkler Otelcilik adres Haberi

Öztürkler Otelcilik adres

Öztürkler Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Salih Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Öztürkler Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya..için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir kiraya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Öztürkler Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi adres: Şişhane, E.Yemez Mahallesi, Yolcuzade İskender Caddesi, No:32 Bakara İş Hanı, 4....