03 / 05 / 2024

Özül İnşaat Enpark Beytepe satış ofisi

Özül İnşaat Enpark Beytepe satış ofisi

Özül İnşaat Enpark Beytepe resimleri haberimizin devamında yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen Ankara Enpark Beytepe Evlerinde daireler 850 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişiyor...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de  Bengül Özyolcu  tarafından kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de Bengül Özyolcu tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Öz Topkaya İnşaat Temizlik Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Topkaya İnşaat Temizlik Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Lütfican Topkaya tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir tarafından kuruldu.

Özül İnşaat Enpark Beytepe satış ofisi Haberi

Özül İnşaat Enpark Beytepe satış ofisi

22 bin 334 metrekare arsa alanına sahip olan Enpark Beytepe projesi Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlandırılıyor. Özül İnşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar ve Şekerler Market tarafından hayata geçirilen Ankara Enpark Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. 


186 adet daireden meydana gelen Enpark Beytepe projesinde 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri sunuluyor. Enpark Beytepe satılık daire fiyatları minimum 850 bin TL'den başlıyor.


3 blok halinde yükselen Enpark Beytepe Evlerinde banka kredisi kullanılarak projeden konut sahibi olunabiliyor. Ankara Enpark Beytepe Evlerinde konutların anahtar teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. 


Özül İnşaat Enpark Beytepe satış ofisi ile 444 3 285 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ankara Enpark Beytepe fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 850 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 1 milyon...