23 / 07 / 2024

özülke inşaat sütlüce

özülke inşaat sütlüce

Markalı konut liginde ilk projesi Bulvar İstanbul ile kendine yer edinen Özülke İnşaat, projenin yüzde 90'ını sattı. Yeni etap olan Bulvar Rezidans'm neredeyse tamamı satıldı.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Vezirköprü Hastanesi'nin inşaat süreci meclis gündeminde!

Vezirköprü Hastanesi'nin inşa edildiği arazinin zemin etüdü ve inşaat sürecinin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. Bağımsız vekil Usta, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Sütlüce çöken binanın sakinlerinden Arda Turan için suç duyurusu!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan binanın sakinleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Sütlüce'de yıkım tedirginliği!

Temmuz ayında Sütlüce’de inşaat kazımı sırasında çöken binanın hemen yanında bulunan 17 daireli binada yıkım tedirliği yaşanıyor.

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Sütlüce'de yıkılan bina imar barışından faydalanabilir miydi?

Sütlüce ilçesinde geçtiğimiz günlerde yıkılan bina ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Canlı yayında yıkılan bina hem ruhsatsız hem de iskansız olduğu açıklandı. Peki bina yıkılmasaydı imar barışından faydalanacak mıydı?

Örnektepe Sütlüce kentsel dönüşümünde son durum!

14 milyon 959 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Örnektepe Sütlüce 1. etapta konut, ticaret, cami ve kültür evi inşa edilecek. Peki, Örnektepe Sütlüce kentsel dönüşümünde son durum ne?

TOKİ Beyoğlu Sütlüce projesi için başvuru yaptı!

TOKİ, Beyoğlu Sütlüce projesi için resmi başvuru yaptı. 397 konutluk TOKİ Sütlüce projesinin ihalesi 12 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek...

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

özülke inşaat sütlüce Haberi

özülke inşaat sütlüce


Kuruldukları 2004 yılından bu yana birçok taahhüt işine imza atan Özülke İnşaat, 2013 yılında Emlak Konut GYO'dan kazandığı ihale ile markalı konut üretimine geçti. Başakşehir'de 1555 konutlu Bulvar istanbul projesinin 1391 konutunu kısa sürede sahipleri ile buluşturan Bulvar İstanbul, bölgenin çok katlı son rezidansını da hafta sonu saüşa çıkardı. Büyük kısmı şimdiden satılan ve 120 milyon lira yatınm değerindeki proje ile ortanın üstü bir kitle hedeflendi.

SİYASİ İRADE BÖLGEYİ DESTEKLİYOR 


Bölgede çok hızlı biri gelişim beklediklerini kaydeden Bilal Aydoğan, "Siyasi irade İstanbul'u geliştirmek istiyor. Ormanın olmadığı ve gelişime uygun tek yer burası. Yeni projeler, toplu ulaşımın gelmesi, altyapının devlet eliyle hızlıca yapılması gibi unsurlar göz önüne alındığında Ataşehir'den çok daha hızlı bir gelişim yaşanacak. Potansiyeli çok yüksek. 


İnsan akışı da hızlı olacak....