16 / 05 / 2024

özyeğin çin avm

özyeğin çin avm

Finansbank'ın satışından elde ettiği 2.76 milyar dolar ile yeni yatırımlara soyunan Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Çin'de dev alışveriş merkezleri kuracak.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

AVM'lerde yeni trend rüzgarları esiyor!

Kovid-19 pandemisi ile beraber alışveriş merkezi (AVM) sektöründe hem yatırımcı hem de perakendeci tarafında zorlu bir sürece girildi. Rekabetin arttığı dünyada mağazaları daha çekici kılabilmek için AVM'lerde yeni trendler hayata geçiriliyor.

AVM'lerde el değiştirmeler başlayacak!

Salgın döneminde markalara destek için AVM yatırımcısının elini taşın altına koyduğunu belirten Hüseyin Altaş, AVM’lerde el değiştirmelerin yaşanacağını aktardı. 

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Sanal ofislerden sonra şimdi de sanal AVM'ler geliyor!

Piyasayı yeniden canlandırmak için AVM'lerde yeni hazırlık başladı. Yeni kurulacak sistem ile her AVM kendi e-ticaret sitesini açarak bölgesinde bulunan tüketiciye satış yapacak. Bu sayede ilk etapta yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.

AVM'lerde cirolar pandemi öncesine dönüyor!

AVM'lerde cirolar pandemi öncesine dönmeye başladı. Pandemi dönemi öncesinde daha çok vakit geçirmek için AVM'lere gelinlerin yerini artık gerçekten alışveriş yapmak isteyenler almış durumda.

İstanbul'da AVM'lere klimalı havalandırma yasağı!

Alışveriş merkezlerinin 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılmasının ardından birçok insan akın etti. Koronavirüs salgını sebebiyle alınması gereken tedbirlere AVM'lerde uyulmadığı gözlendi. Virüsün daha fazla yayılmaması için AVM'lerde yeni önlemler alındı...

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

özyeğin çin avm Haberi

özyeğin çin avm

Çin'de 4-5 alışveriş merkezi kuracağını belirten Özyeğin, bu alışveriş merkezlerinin büyüklüklerinin 200-250 bin metrekarelik büyüklüklere ulaşacağını söyledi.


FİNANSBANK'ın yüzde 46'sınının National Bank of Greece'e (NBG) satışından elde ettiği 2.76 milyar dolar ile yeni yatırımlara soyunan Hüsnü Özyeğin, Çin'de aldığı arsalara dev alışveriş merkezleri kurmaya hazırlanıyor. Dünyada 20-25 yıl sonra herkesin Çin'i ve Hindistan'ı konuşuyor olacağını belirten Özyeğin, "Çin inanılmaz gelişim içinde. Girişimcilik ruhumla ben de Çin'de arsalar almaya başladım. Bu arsalar üzerine 4-5 alışveriş merkezi kuracağım. Bu alışveriş merkezleri 200-250 bin metrekarelik büyüklüklere ulaşacak" dedi.


İYİ İŞLER YURTDIŞINA: Marka Konferansı'nda bu yıl "Yılın Girişimci Markası" ödülünü alan Hüsnü Özyeğin, yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi. Alışveriş merkezi yatırımlarını sektörü...