29 / 04 / 2024

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi puanları

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi puanları

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne 2 yardımcı doçent arıyor. Adaylarda aranan özellik ise; Mimarlık Lisans mezunu ve Yapı Bilimleri alanında doktora yapmış olmak...

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Çuhacı tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

Avi Friedman geleceğin konut tasarımını anlattı!

McGill Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Avi Friedman,Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Manyezit Yapı Paneli üreticisi Modelpan’ın düzenlediği konferans için İstanbul’a geldi.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dev tasarımlara imza atıyor!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yeni projeleriyle heyecanlandırıyor. Mimarlık Bölümü Başkanı Fatma Zehra Çakıcı, 8 dönemde 8 mimari proje çıkardıklarını dile getirdi.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi puanları Haberi

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi puanları
Yapılan açıklama: 


Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük haklarıyönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Öğretim Üyeleri kadrolarına başvuracakların; anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (4 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’deyayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde Özyeğin Üniversitesi İnsan Kaynaklarına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

Duyurulur.