18 / 05 / 2024

Özyer Group RAMADA otel

Özyer Group RAMADA otel

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group'tan Ege'de 180 milyon TL'lik otel yatırımı!

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Group'un Kuşadası Ramada Oteli açıldı!

Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi. Özyer Group, 8'inci otelini 180 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

Özyer Group, Klotild Palace Sarayı'nı alıyor!

Avrupa'nın turizmde en önemli ülkelerinden Macaristan'ın simge yapısı 0 Klotild Palace Sarayı'nı Türk yatırımcı aldı. Budapeşte Şehir Konseyi, asırlık sarayı Türk şirket Özyer Group'a sattı...

İkbak Holding, Ramada Plaza Tekstilkent işletmesi için Wyndham Hotels Group ile anlaştı!

İlbak Holding, İstanbul Tekstilkent'te inşa edilen Ramada Plaza Tekstilkent İstanbul Oteli'nin işletmesi için Wyndham Hotels Group ile anlaştı

Ramada Plaza Tekstilkent İstanbul Oteli'ni Wyndham Hotels Group yönetecek!

İlbak Holding, İstanbul'un en önemli iş merkezlerinden biri olan ve ‘ikinci Maslak' olarak anılan Tekstilkent Bölgesi'nde inşa ettiği Ramada Plaza Tekstilkent İstanbul Oteli için 17 otel zincirini yöneten Wyndham Hotels Group ile iş birliği gerçekleştiri

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Bayraktar Group Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Bayraktar Group Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar'ı ağırlıyor

Özyer Group RAMADA otel Haberi

Özyer Group RAMADA otel

Özyer Group, Ege’nin en önemli tatil beldelerinden Kuşadası’na dört dörtlük bir tesis kazandırdı. Kuşadası’nın girişinde, 30.000 m2 alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli, Ege’nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasının yanı sıra zengin botaniği, Ege’ye uzanan manzarası ve tertemiz deniziyle yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak.


Özyer Group yerel birikimini Whydham’ın uluslararası tecrübesiyle birleştirdi


Ramada Resort Kuşadası&Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, “Biz, gerek inşaat gerekse turizm sektöründeki geçmiş tecrübelerimiz ışığında Türk turizmine ‘yıldız’ bir tesis kazandırmak amacıyla yola çıktık. Bu bölgenin insanı olarak sahip olduğumuz birikimi, uluslararası alanda kendini ispatlamış olan Whydham Group ile birleştirdik. Türkiye’nin yeni tatil adası olarak adlandırdığımız Ramada Resort ile bölge turizmine farklı bir...