02 / 05 / 2024

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.



Özyer Group, Kuşadası’nda Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.


Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, “Bu bölgenin insanı olarak sahip olduğumuz birikimi, uluslararası alanda kendini ispatlamış olan WhydhamGroup ile birleştirdik. Ramada Resort Kuşadası&Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptık. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdam konusunda da ciddi anlamda katkı sağlıyoruz. Otelimizde direkt olarak görev alacak 350 kişinin yanı sıra üçüncü parti iş ortaklarımızı da düşündüğümüz zaman, yaklaşık bin 500 kişiye geçim kaynağı sunacağız” dedi.


Basın toplantısında Wyndham Hotel Group adına konuşma yapan EMEA Bölgesi İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Christian Michel ise “Türkiye bizim için en önemli destinasyonlardan birisi. Yeni otelimizin bulunduğu Kuşadası ise doğal güzellikleri, tarihi yerlere yakınlığı ile yurtdışı pazarında çok önemli cazibe merkezlerinden bir tanesi. Ramada Resort Kuşadası & Golf Otel’in ileride resort otel zincirlerimiz için örnek bir tesis olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Milliyet



Geri Dön