15 / 05 / 2024

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli ne kadar yatırım yapıldı

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli ne kadar yatırım yapıldı

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Kuşadası Amara Otel hizmete açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli'nin sahibi Hüsnü Uçar'a ait Amara Sealight Elite Otel, hizmete açıldı.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group'tan Ege'de 180 milyon TL'lik otel yatırımı!

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Group'un Kuşadası Ramada Oteli açıldı!

Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi. Özyer Group, 8'inci otelini 180 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi!

Kuşadası’nda 2009 yılında M. Esat Altungün’ün başkan seçilmesiyle başlayan turizmde yeniden yapılanma meyvelerini yavaş yavaş veriyor. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

Kuşadası Amara Sealight Elite Otel açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli’nin sahibi Hüsnü Uçar’a ait Amara Sealight Elite Otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Böyle Kuşadası, Hilton ve Ramada’dan sonra 3’üncü marka oteline de kavuşmuş o

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli ne kadar yatırım yapıldı Haberi

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli ne kadar yatırım yapıldı

Özyer Group, Kuşadası’nda Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.


Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, “Bu bölgenin insanı olarak sahip olduğumuz birikimi, uluslararası alanda kendini ispatlamış olan WhydhamGroup ile birleştirdik. Ramada Resort Kuşadası&Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptık. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdam konusunda da ciddi anlamda katkı sağlıyoruz. Otelimizde direkt olarak görev alacak 350 kişinin yanı sıra üçüncü parti iş ortaklarımızı da düşündüğümüz zaman, yaklaşık bin 500 kişiye geçim kaynağı sunacağız” dedi.


Basın toplantısında Wyndham Hotel Group adına konuşma yapan EMEA...