17 / 05 / 2024

Özyer Grouptan Ramada otel yatırımı

Özyer Grouptan Ramada otel yatırımı

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyer Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özyer tarafından kuruldu.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Eseyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Vidin Özyer tarafından açıldı.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Gaziantep'e Ramada geliyor!

Gaziantep, son dönem turizmdeki yükselişiyle dikkat çekiyor. UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te artık her mevsim turist var.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Tekirdağspor'a sosyal tesis müjdesi!

Türkiye 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Siyahlı Tekirdağspor'un 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemek Ramada Otelde yapıldı.

Özyer Grouptan Ramada otel yatırımı Haberi

Özyer Grouptan Ramada otel yatırımı

Özyer Group, Ege’nin en önemli tatil beldelerinden Kuşadası’na dört dörtlük bir tesis kazandırdı. Kuşadası’nın girişinde, 30.000 m2 alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli, Ege’nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasının yanı sıra zengin botaniği, Ege’ye uzanan manzarası ve tertemiz deniziyle yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak.


Özyer Group yerel birikimini Whydham’ın uluslararası tecrübesiyle birleştirdi


Ramada Resort Kuşadası&Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, “Biz, gerek inşaat gerekse turizm sektöründeki geçmiş tecrübelerimiz ışığında Türk turizmine ‘yıldız’ bir tesis kazandırmak amacıyla yola çıktık. Bu bölgenin insanı olarak sahip olduğumuz birikimi, uluslararası alanda kendini ispatlamış olan Whydham Group ile birleştirdik. Türkiye’nin yeni tatil adası olarak adlandırdığımız Ramada Resort ile bölge turizmine farklı bir...