29 / 04 / 2024

Özyurtlar 1Coastal City teslim tarihi

Özyurtlar 1Coastal City teslim tarihi

2016 yılının Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Özyurtlar 1Coastal City projesinde yer alan daireler için 24 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 209 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar 1Coastal City'de 209 bin TL'ye! 1.990 TL taksitle!

Özyurtlar 1Coastal City projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. 1+1 dairelerin fiyatları 209 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar 1Coastal City'de 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar 1Coastal City projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Özyurtlar 1Coastal City'de 2.290 TL taksitle 2+1! 24 ay 0 faiz!

Özyurtlar 1Coastal City'de yer alan 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin taksitleri 2 bin 290 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Özyurtlar 1Coastal City Gürpınar projesi 4 Nisan'da satışta! 149 bin TL'ye!

Özyurtlar 1Coastal City Gürpınar projesi 4 Nisan'da satışa çıkıyor. Ön taleplerin toplandığı 1Coastal City Gürpınar projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Özyurtlar 1 Coastal City'de yüzde 20 peşinatla!

1 Coastal City Projesi, İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar'da hayata geçiriliyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor..

1Coastal City projesinde 273 bin TL'ye!

1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar bölgesinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 273 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları!

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları 273 bin liradan başlayarak değişiyor. 1Coastal City projesi bu yıl sonu teslim edilecek...

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

1Coastal City fiyat listesi!

1Coastal City fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 47 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ukra City projesini Özyurtlar İnşaat aldı!

Esenyurt’un problemli projelerinden 2 bin 400 konutluk Ukra City’yi Özyurtlar İnşaat alıyor. Özyurtlar’ın patronu Tamer Özyurt, “Ticari amacımız yok, bölgenin imajını düşünüyoruz. Hem de bölgede bir cenaze kalkar” dedi.

Özyurtlar Ukra City'yi alabilir!

ÖZYURTLAR İnşaat Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra inşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Özyurtlar Ukra City için görüşmelere devam ediyor!

Özyurtlar İnşaat yayın kuruluşlarında yer alan "Ukra City'yi devralacağı" yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İnşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerin sürdüğü söylendi.

Özyurtlar 1Coastal City teslim tarihi Haberi

Özyurtlar 1Coastal City teslim tarihi


1Coastal City projesi, Büyükçekmece'de Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Proje; Özyurtlar İnşaat tarafından yükseliyor.


208 daireden meydana gelen Özyurtlar 1Coastal City projesinde toplam 47 bin metrekare arsa alanı bulunuyor. 


Konutların yanı sıra toplam 27 ticari ünitenin yer aldığı Özyurtlar 1Coastal City projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Özyurtlar 1Coastal City projesinde daire alanları 58 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. 


Özyurtlar 1Coastal City satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 



Özyurtlar 1Coastal City projesinde yer alan dairelerden 1+1'lerin fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 


Özyurtlar 1Coastal City ödeme koşulları kapsamında faizsiz vadelendirme yapılırken taksitler 1.990 TL'den başlıyor. 


Özyurtlar 1Coastal City ne zaman teslim?

Özyurtlar 1Coastal City projesinde yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında...