09 / 05 / 2024

Özyurtlar 2014 projeleri

Özyurtlar 2014 projeleri

Özyurtlar N logo Esenyurt projesi için halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla 17 Nisan 2014 tarihinde toplantı yapılacak. Özyurtlar N Logo'da ortalama metrekare fiyatı 1.950 TL...

Özyurtlar yeni yıl için hedef büyüttü!

Yeni yıl için hedef büyüttü 2013 yılında hem inşaat hem de perakende sektöründe hızlı bir büyüme yakalayan Özyurtlar Şirketler Grubu 2014 hedefini ise yukarıya taşıdı.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyor!

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlama misyonunu üstlenerek ilçeye katma değer yaratan projeleri yaşama geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Esenyurt, yatırımcıların vazgeçilmez adreslerinden biri...

Özyurtlar İnşaat Esenyurt'un gelişmesine katkı sağladı!

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlama misyonunu üstlenerek ilçeye katma değer yaratan projeleri hayata geçirdi ve geçirmeye devam ediyor...

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Özyurtlar 2014 projeleri Haberi

Özyurtlar 2014 projeleri


Mali sebeplerden dolayı başlamayan Esenyurt Tulip 360 arazisini satın alan Özyurtlar İnşaat, arsa üzerinde N Logo projesini inşa edecek. Özyurtlar N Logo projesi için halkın görüşlerini almak ve proje hakkında bilgilendirmek adına 17 Nisan 2014 tarihinde toplantı yapılacak.


Özyurtlar N Logo projesi 2 bin 504 adet daire ve 59 adet ticari birimden meydana geliyor. Özyurtlar N Logo projesinde satışlar 5 Mayıs 2014'te başlayacak. Eylül'de inşaatına başlanacak olan N Logo projesi Haziran 2017'de teslim edilecek.


308 bin 987 metrekare inşaat alanına sahip olan Özyurtlar N Logo projesi 34 bin 508 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. 10 blok olarak tasarlanan Özyurtlar N Logo projesinde blokların kat sayısı 5 ile 42 arasında değişiyor.


Özyurtlar N Logo projesinde 224 adet stüdyo, 713 adet 1+1 daire, 966...