03 / 05 / 2024

Özyurtlar Garden City 2 satılık daire

Özyurtlar Garden City 2 satılık daire

Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt katıldı.

Özyurtlar 1 Coastal City'de yüzde 20 peşinatla!

1 Coastal City Projesi, İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar'da hayata geçiriliyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor..

Ukra City projesini Özyurtlar İnşaat aldı!

Esenyurt’un problemli projelerinden 2 bin 400 konutluk Ukra City’yi Özyurtlar İnşaat alıyor. Özyurtlar’ın patronu Tamer Özyurt, “Ticari amacımız yok, bölgenin imajını düşünüyoruz. Hem de bölgede bir cenaze kalkar” dedi.

Özyurtlar Ukra City'yi alabilir!

ÖZYURTLAR İnşaat Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra inşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Özyurtlar Ukra City için görüşmelere devam ediyor!

Özyurtlar İnşaat yayın kuruluşlarında yer alan "Ukra City'yi devralacağı" yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İnşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerin sürdüğü söylendi.

Özyurtlar'dan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat, Ukra City’nin devri hakkında açıklama yaptı. Özyurtlar, Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıkladı

Ukra City Özyurtlar’a devrediliyor!

Ukra City projesi Özyurtlar İnşaat'a devrediliyor. Ukra İnşaat tarafından Facebook’taki sayfasında yapılan açıklamaya göre Ukra İnşaat ile Özyurtlar İnşaat arasında projenin devri konusundaki görüşmeler olumlu bir zeminde sürüyor.

Garden City 2 Sosyal Tesis açılışı gerçekleşti!

Açılış ve kurdele kesimi ardından vatandaşlarla sohbet ederek şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu Sitede eksik kalan düzenlemeler ile ilgili site yönetimine hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi.

Özyurtlar Garden City 2 sosyal tesisi hizmet sunuldu!

Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt katıldı.

Garden Cityy 2 sosyal tesisi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis site sakinlerinin hizmetine sunuldu. Başkan Kadıoğlu Sitede eksik kalan düzenlemeler ile ilgili site yönetimine hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini söy

Özyurtlar 1Coastal City'de satılık daireler!

2016 Eylül ayında teslim edilmesi planlanan 1Coastal City projesinde yüzde 1 KDV ile ayda 1.990 TL taksit kampanyası devam ediyor. Özyurtlar 1Coastal City'de satılık daireler 209 bin TL'den başlıyor.

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, Garden City 1'de kuruldu.

Özyurtlar 1Coastal City'de 24 ay 0 faizle! 1.990 TL taksitle!

2016 yılının Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Özyurtlar 1Coastal City projesinde yer alan daireler için 24 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 209 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar 1Coastal City Büyükçekmece'de 1.990 lira taksit! 24 ay 0 faizle!

Özyurtlar 1Coastal City Büyükçekmece projesi kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.990 TL'den başlıyor. Proje kapsamında ayrıca 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme de yapılıyor.

Özyurtlar Garden City 2 satılık daire Haberi

Özyurtlar Garden City 2 satılık daire


Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Meclis üyesi Murat Alatepe, Garden City 2 Site Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıç ve çok sayıda site sakinleri katılım sağladı. 


Açılış ve kurdele kesimi ardından vatandaşlarla sohbet ederek şikayetlerini dinleyen Başkan Kadıoğlu, sitede eksik kalan düzenlemeler ile ilgili site yönetimine hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu, 5 yıllık ilçe olmalarına rağmen çevrelerindeki 40 yıllık ilçeleri geride bıraktıklarını belirterek "Sağlık ocaklarımızı her mahallede yaptık. Kültür merkezlerimizi ve spor merkezlerimizi çoğalttık" dedi.  Kadıoğlu, site sakinlerinin şikayet ve taleplerini de dinledi, sorularını yanıtladı. 


İstanbul...