03 / 05 / 2024

özyurtlar inşaat bünyesi

özyurtlar inşaat bünyesi

Yapı markette Neyzen markasıyla büyüyecek Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim inşaatı bütçesi onaylandı!

İsrail hükümeti, Batı Şeria'daki yeni Yahudi yerleşim birimi inşaatı için 17 milyon dolar tahsis edilmesini onayladı. Yerleşim yeri için ayrılan bütçenin "Binyamin Bölgesel Meclisi"ne teslim edileceği belirtildi...

Afrika inşaat sektörü Türk yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor!

Afirka tarım, imalat, lojistik, gayrimenkul, eğitim ve inşaat büyümeye katkı yapan başlıca sektörler olarak dikkati çekiyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

İngiltere’de inşaat büyümesi 9 ayın en yükseğinde!

Markit/CIPS verilerine göre İngiltere’de inşaat sektörünün büyüme hızı son 9 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat, Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne sponsor oldu!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden ayrıca bu sezon Avrupa Challenge Kupası'nda ülkemizi temsil edecek Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne Özyurtlar İnşaat forma reklam sponsoru oldu.

Aydın Eyfel İnşaat Mühendislik bürosu açıldı!

Aydın Nazilli’de İnşaat Mühendisi Kadriye Arslan’a ait mühendislik ve inşaat bürosu törenle hizmete açıldı. Törene çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı.

Erhan Kamışlı: İnşaat bütün sektörlerin patronu!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı "Gayrimenkul çok inandığımız bir sektör. İnşaat, bütün sektörlerin patronu, bütün sektörleri hareketlendiriyor. Gelecekte büyüme teknolojiden değil inşaattan gelecek." dedi.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat büyük kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuyor. Bu yıl sonunda ilk etabı teslim edilen Nlogo İstanbul projesinde fiyatlar 149 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar İnşaat, Serkan Kaya ile 2015'e veda etti!

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

özyurtlar inşaat bünyesi Haberi

özyurtlar inşaat bünyesi

Özyurtlar şu ana 15 bin konut üretti. Geçen yıl sonunda 5 proje teslim eden şirketin 6 projesi de devam ediyor. Özellikle Esenyurt'ta hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Özyurtlar, perakende sektöründe de büyüme planları yapıyor. Özyurtlar, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek. Toptan satışlarını sağladığı 8 bin metrekarelik Genel Müd ürlük&Loj istik Merkezi'nin yanı sıra 2 bin 500 metrekarelik 4 perakende mağazası bulunan Neyzen, bu yıl içerisinde Türkiye genelinde mağaza açacak. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Gelecek yatırımlarında kapalı AVM yerine cadde projelerini tercih edeceklerini ifade eden Özyurt, şu anda 4 olan Neyzen'in mağaza sayısını da 10'a çıkarmayı planladıklarını...