05 / 05 / 2024

Özyurtlar İnşaat fuar

Özyurtlar İnşaat fuar

Yabancı yatırımcılar üç projeye de büyük ilgi gösterirken, Özyurtlar İnşaat fuar süresince 45 adet dairenin satışını gerçekleştirdi. Özyurtlar İnşaat, Ncity, Nşehir ve N5 Suites projelerini geçen hafta Kuveyt’te tanıttı...

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

2. Samsun İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun’da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların katıldığı ‘2. Samsun İnşaat Fuarı-2016’ açıldı.

Özyurtlar İnşaat fuar Haberi

Özyurtlar İnşaat fuar



Özyurtlar İnşaat, Ncity, Nşehir ve N5 Suites projelerini geçen hafta Kuveyt’te düzenlenen International Property Show 2013’te tanıttı. Yabancı yatırımcılar üç projeye de büyük ilgi gösterirken, Özyurtlar İnşaat fuar süresince 45 adet dairenin satışını gerçekleştirdi.


Özyurtlar İnşaat’ın Ncity, Nşehir ve N5 Suites projeleri yabancı yatırımcılardan tam not aldı. 18-23 Kasım tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013’e katılan Özyurtlar İnşaat, büyük ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Fuarda 45 adet dairenin satışını yaptık” dedi. Özellikle Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasından sonra Arap yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin arttığını belirten Özyurt, “Türkiye bulunduğu bölgede yatırım açısından güvenli bir liman. Kuveyt International Property Show 2013, Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Fuarda hem...