01 / 05 / 2024

özyurtlar inşaat n logo satış ofisi

özyurtlar inşaat n logo satış ofisi

N Logo Esenyurt projesi 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Özyurtlar İnşaat'ın N Logo Esenyurt projesinde 18 ay sıfır faizle ya da 120 ay taksitle ödemeler yapılıyor...

N Logo Esenyurt satış fiyatları!

N Logo Esenyurt satış fiyatları kapsamında minimum fiyat 79 bin lira olarak belirlendi. N Logo Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Özyurtlar İnşaat N Logo nerede?

İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Özyurtlar İnşaat N Logo nerede? sorusuna haberimizin içerisinde cevap bulabilirsiniz. Özyurtlar İnşaat N Logo adres ve detaylı bilgi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Esenyurt N Logo fiyat listesi!

Özyurtlar İnşaat tarafından yaşama geçirilen Esenyurt N Logo fiyat listesi 79 bin TL'den başlıyor. N Logo, Esenyurt İnönü Mahallesi'nde eski Tulip 360 arazisi üzerinde inşa ediliyor...

NLogo fiyat listesi!

NLogo fiyat listesi 79 bin TL ile 269 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Özyurtlar İnşaat projesi NLogo Esenyurt'ta 18 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

N Logo Esenyurt resimleri!

İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen N Logo Esenyurt resimlerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Özyurtlar İnşaat projesi N Logo Esenyurt' ta fiyatlar 79 bin liradan başlıyor...

NLogo fiyatları!

NLogo fiyatları 79 bin TL ile 269 bin TL arasında değişiyor. Özyurtlar NLogo Esenyurt projesinde 2 bin 504 daire ve 59 adet ticari ünite bulunuyor...

NLogo ödeme planı!

NLogo ödeme planı kapsamında 18 ay vade farkı olmadan ya da 120 aya kadar banka kredili ödemeler yapılıyor. Özyurtlar NLogo projesinde fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar İnşaat N Logo fiyat!

Özyurtlar İnşaat N Logo fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 79 bin lira olarak belirlendi. Özyurtlar İnşaat N Logo'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Özyurtlar İnşaat N Logo iletişim!

Özyurtlar İnşaat N Logo iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 27 olarak belirlendi. Projede 224 adet stüdyo, 713 adet 1+1 daire, 966 adet 2+1 daire, 601 adet 3+1 daire yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat N Logo projesi!

Özyurtlar İnşaat N Logo projesi 2 bin 504 daire ve 59 ticari birimden oluşuyor. Özyurtlar İnşaat N Logo projesi 5 Mayıs 2014'te satışa sunuluyor...

Kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Kat irtifakı inşaat başladıktan sonra alınan daha çok inşaat halindeki konutları tapulu olarak satmak için çıkartılan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Söke Belediyesi konut inşaatının gelir paylaşım ihalesi 20 Ağustos'ta!

Aydın Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri İşleri Müdürlüğü, konut inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ve Yeni cami Mahallesinde yapılacak Semt Parkı ve Spor Alanları Projesi uygulama işi ihalesi 20 Ağustos'ta yapılacak.

Sarıyer'de yurt inşaatının temeli çöktü!

Sarıyer Ayazağa’daki özel bir üniversiteye ait yurt inşaatının temel kazısında meydana gelen çökme, çevredeki bina ve iş yerlerinin duvarlarında çatlaklara neden oldu.

Yakup Sarı, Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu inşaatını inceledi!

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç ve Şube Müdürü Serhat Aran eşlik etti. Sarı, 24 derslikli Yeşilyurt Ortaokulu ve 32 derslikli Vali Güner Orbay Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat'ın 3 projesi yıl sonunda teslim edilecek!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bu yıl sonuna kadar Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites projelerinin inşatını bitireceklerini ve sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Arhavi Belediyesi HES inşaatını mahkeme kararıyla mühürledi!

Arhavi Belediyesi ilan verip miting düzenleyerek sahip çıktığı MNG Holding’e ait HES inşaatını mahkeme kararlarıyla mühürlemek zorunda kaldı.

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri 3. köprü inşaatını gezdi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Avrupa Konutları Kale'de inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı!

Avrupa Konutları'nın İstanbul Topkapı'da inşa ettiği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde kaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projede 599 daire yer alıyor.

1998 yılında Taksim-Yenikapı metro inşaatının temeli atılmış!

1998 yılında Taksim-Yenikapı metro inşaatının temeli Şişhane Parkı'nda düzenlenen törenle, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmış. 124 milyon dolar harcanarak inşa edilecek hat, Haliç'i köprü ile geçerek Yenikapı'ya ulaşacakmış.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

özyurtlar inşaat n logo satış ofisi Haberi

özyurtlar inşaat n logo satış ofisi


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan N Logo projesi İstanbul Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. N Logo Esenyurt projesi 2 bin 504 daire ve 59 dükkandan oluşuyor.


N Logo Esenyurt projesinde dairelerin fiyatları 79 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. N Logo Esenyurt projesinde teslimler 2017 yılında yapılacak.


N Logo Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. N Logo Esenyurt projesinde daire alanları 40 - 140 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


N Logo Esenyurt projesinde 18 ay sıfır faizle ya da 120 ay banka kredili ödemeler yapılıyor. N Logo Esenyurt projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.


N Logo Esenyurt projesinde fiyatlar ne kadar?


40 metrekare 1+0'larda 79 bin TL...