02 / 05 / 2024

özyurtlar kuveyt fuarı

özyurtlar kuveyt fuarı

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Kuveyt International Property Show 2013, Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı dünyaya gösterdi. Fuarda ülkemizin tanıtımını yaptık. 45 adet de daire sattık" dedi...

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

59 ülkeden 1.500 yatırımcı Cityscape Turkey Fuarı'na geliyor!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden bin 500 yatırımcı, "Cityscape Turkey" fuarında tanıtımı yapılacak gayrimenkul yatırım fırsatlarını değerlendirmek için Türkiye'ye geliyor

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu.

özyurtlar kuveyt fuarı Haberi

özyurtlar kuveyt fuarı

18-23 Kasım arasında Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarına katılan Özyurtlar inşaat, yabancılardan büyük ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Kuveyt International Property Show 2013, Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı dünyaya gösterdi. Fuarda ülkemizin tanıtımını yaptık. 45 adet de daire sattık" dedi. 


Akşam...