08 / 05 / 2024

özyurtlar N Cadde

özyurtlar N Cadde

Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi NCadde’yi Esenyurt’ta hayata geçiriyor. 112 home ofis daireden oluşan NCadde’de lansman dönemine özel olarak 70 metrekare 1+1 daireler 149.000 liradan, 75 metrekare 1+1 daireler ise 159.000 liradan satılıyor...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar'ın 5 projesinde kampanya başladı!

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Özyurtlar NŞehir'in 2.etabı teslim ediliyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Özyurtlar N Logo İstanbul ödeme şartları!

Özyurtlar N Logo İstanbul projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl ortasında teslim ediliyor...

Ispartakule Bizim Evler 6'nın cadde mağazaları açılıyor!

Ispartakule’nin Merkezinde, gökkuşağı renkleriyle bezenen, yüksek standartlara sahip yaşam merkezi Bizim Evler 6’da konutlar teslime yaklaşırken, cadde mağazalarının yer aldığı ticari üniteler Ocak ayı itibariyle hizmete giriyor.

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim?

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim? Esenyurt'ta inşa ediliyor olan N Logo İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 60 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Esenyurt N Logo projesinde "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" sloganıyla bir kampanya başladı. İşte, Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

özyurtlar N Cadde Haberi

özyurtlar N Cadde

Esenyurt, Bahçeşehir ve Beylikdüzü’nde yaptığı konutlarla bugüne kadar 7 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi NCadde’yi satışa sundu. Esenyurt’ta 7 dönüm arazi üzerinde inşa edilen NCadde, tek blokta 16 kattan oluşuyor. NCadde’de 112 daire bulunduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Projedeki dairelerin tamamı 1+1 home ofise’lerden oluşuyor.  NCadde’de lansman dönemine özel olarak 70 metrekare 1+1 daireler 149.000 liradan, 75 metrekare 1+1 daireler ise 159.000 liradan satışa sunuluyor” dedi. 


24 ay sonra teslim

Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre 24 ay sonra teslim edilecek olan NCadde’de onbir adet ticari birimin yanı sıra bir adet de lojistik birim bulunuyor. NCadde sosyal donatılarıyla da fark yaratıyor. Hem göl hem de deniz manzaralı projede fin hamamı, Türk hamamı, sauna,...