29 / 04 / 2024

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım

Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

New Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle! Lansmana özel avantajlarla!

Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği New Bahçeşehir projesinde yer alan daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi!

15 Eylül Cuma günü basına tanıtılacak olan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi...

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle!

2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de yüzde 20 peşinde kalan bedel 0,70 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 120 aya varan vadeyle!

Özyurtlar'ın Bahçeşehir'de konumlandırdığı Nlive Projesi, 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faiz imkanı!

Nlive Bahçeşehir projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 0,70 faiz oranı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor.

Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle 120 ay taksit avantajı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir'de fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları!

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlive Bahçeşehir projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Özyurtlar NLive Bahçeşehir!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir 'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Torium ve Marmarapark AVM'ye 5 dakika yakınlıkta olan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler sunuluyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit uygulanan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor.

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

NLive Bahçeşehir daire fiyatları!

Toplam 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkandan oluşan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir daire fiyatları 2+1'lerde 329 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım Haberi

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım


NEW BAHÇEŞEHİR'İN AVANTAJLI FİYATLARI VE LANSMAN ÖZEL ÖDEMELERİNDEN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ


New Bahçeşehir projesi; Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Bahçeşehir'de yükselen projede toplam 98 konut yer alıyor. 


Toplam arsa alanı 18 bin 500 metrekare olarak belirlenen Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde tek blok bulunuyor. 


Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği projede yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde düzenlenen ödeme koşullarına göre 120 ay banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor ya da 24 ay faizsiz taksitlendirme uygulanıyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinin sosyal yaşam alanlarında buhar banyosu, sauna, spor salonu, kafeler, duş alanları ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde bir fen ve teknoloji lisesi, iki resmi ilköğretim okulu...