27 / 04 / 2024

özyurtlar nmerkez imar durumu

özyurtlar nmerkez imar durumu

Özyurtlar İnşaat, son aylarda imar sorunu ile gündemden hiç düşmeyen Esenyut'ta hayata geçirdiği N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatını aldığını açıkladı...

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Yapı markette Neyzen markasıyla büyüyecek Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor. Hedef şu anda 4 olan Neyzen sayısını 10’a çıkarmak.

Özyurtlar İnşaat, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek!

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

Özyurtlar Ukra City'yi alabilir!

ÖZYURTLAR İnşaat Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra inşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Esenyurt NMerkez ne zaman teslim?

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen NMerkez projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt NMerkez ne zaman teslim edilecek?

Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen NMerkez Konutları 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor. İşte Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı...

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

özyurtlar nmerkez imar durumu Haberi

özyurtlar nmerkez imar durumu

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen N Şehir ve N Merkez projelerinin ruhsatları çıktı. Firma yetkilileri, her 2 projenin de herhangi bir ruhsat ya da imar sorunun kalmadığını açıkladı.

Stüdyodan 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan N Şehir'de fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor, 159 bin TL'ye kadar yükseliyor. Temmuz 2014'te teslim edilmesi planan Esenyurt N Şehir'de, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise 36 aya kadar vadelendiriliyor. N Şehir projesinde yürüyüş parkuru, çardaklar, çocuk oyun alanları, basketbol, futbol sahaları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki bir diğer projesi olan N Merkez ise, Esenyurt Bahçeşehir yolu üzerinde en işlek cadde olan Doğan Araslı Bulvarı'nda hayata geçiriliyor. 32 bin metrekare alan üzerinde 6 bloktan oluşan...