03 / 05 / 2024

özyurtlar residence son durum

özyurtlar residence son durum

Beylikdüzü Özyurtlar Residence'ta satışı devam eden son 2 konutun fiyatı 89 bin lira olarak belirlendi, projedeki konutlar Haziran 2013'te teslim edilecek

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Fikirtepe Alya Life Residence son fiyatları!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Alya Life Residence projesinde fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. Proje Ekşioğlu Yapı imzası taşıyor...

Özyurtlar Nota Residence ödeme planı!

Özyurtlar Nota Residence ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Esenyurt Nota Residence'ta fiyatlar 189 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Bodrum Flipper Residence'ta son 15 daire satışta!

Bodrum’un gözde koyu Yalıkavak’ta yer alan Flipper Residence projesinde son 15 daire satışa çıktı. 85 metrekare büyüklüğe sahip bahçe veya teraslı 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin dolar ile 950 bin dolar arasında değişiyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman Otel + Residence! 174 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen Ncadde Ottoman Otel + Residence projesi satışları başladı. Residece, ofis ve otelden meydana gelen proje 3 katlı olarak yükseliyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Aura Residence Kartal’da son 6 daire için özel kampanya!

Aura Residence’daki son 6 daire için çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 2+1 rezidanslar çok uygun ödeme planları ile sahiplerinin oluyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence ödeme planı!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Residence'ta stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor...

Özyurtlar Nlogo Residence satış ofisi!

Özyurtlar Nlogo Residence satış ofisi ile 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

özyurtlar residence son durum Haberi

özyurtlar residence son durum

Özyurtlar İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde 6,5 dönüm alan üzerinde inşa edilen Özyurtlar Residence'ta toplam 459 konut bulunuyor. Projedeki konutlar stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Özyurtlar Residence'ta satışı devam eden son iki dairenin biri zemin kat, diğeri ise birinci kat, dairelerin satış fiyatı 89 bin lira olarak belirlendi. Projenin teslimleri Haziran 2013'te gerçekleşecek.


10 katlı 3 blok halinde yükselen Özyurtlar Residence'ta;

Yürüyüş parkurları,

Otopark,

Kuaför,

Terzi,

Market gibi alanlar bulunuyor.


Özyurtlar Residence lokasyon olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ve Kaya Ramada Otel'in tam arkasında bulunuyor.


444 40 27


www.ozyurtlar.com


Ceren...