01 / 05 / 2024

Özyurtlar Ukracity son durum

Özyurtlar Ukracity son durum

Esenyurt'taki imar krizine takılan Ukracity projesinde devir işlemleri sürüyor. UKOM Yönetimi son yaptığı açıklamada, Ukra İnşaat'ın Ağustos gibi imza işlerinin tamamlanmasını planladığını belirtmişti. Peki Ukracity projesinde son durum ne?

Ukra City'nin devir işlemlerinde son durum!

Ukra City projesiyle ilgili açıklama yapan UKOM (Ukra City Komşuları Derneği), Ukra İnşaat'ın Ağustos gibi imza işlerinin tamamlanmasını, Ekim gibi de inşaatın başlamasını planladığını belirtti.

Ukracity projesi için belediyeden onay çıktı!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la bir görüşme gerçekleştiren UKOM (Ukracity Komşular Derneği) projenin belediye ayağında sorun kalmadığı ve belediyeden dün projenin olurunun alındığını açıkladı...

Özyurtlar Ukracity projesi için belediyeden onay bekliyor!

Ukra City projesi ile ilgili olarak Özyurtlar İnşaat adına açıklama yapan Adnan Kuşoğlu Özyurtlar olarak projeyi hazırlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sunduklarını, eğer sorun çıkmadan onaylanırsa ruhsatı alacaklarını belirtti...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Özyurtlar Holding'ten yüzde 0,98 faizle konut sahibi olma fırsatı!

Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına tüm projeleriyle katılıyor. Kampanyaya göre; 6 adet projede yüzde 25 peşinat ve yüzde 0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Ukracity davasında son durum!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak hakkında yapılan suç duyurusu, dolandırıcılık davası olarak dün görüldü. İşte Ukracity davasında son durum...

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Tamer Özyurt'tan flaş Ukracity açıklaması!

Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt devir işlemleri süren Ukracity ile ilgili flaş açıklamalar yaptı, Özyurt Ukracity projesini tamamlayacaklarını ve insanların mağduriyetini gidereceklerini söyledi...

Ukra City'nin devrinde son durum ne?

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken sessiz kalmayı seçen Ukra mağdurları sessizliklerini bozarak bugün Esenyurt Belediyesi önünde toplanma kararı aldı, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmek istiyor...

Özyurtlar N5 Suites'de 3 bin TL kira getirisi avantajıyla!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites Otel+Residence projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı.

Ukracity'nin devir işlemlerinde son durum!

Yarım kalan Ukra City projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan son açıklamaya göre 104 arsa sahibinin imza attığı belirtildi.

Özyurtlar Ukracity son durum Haberi

Özyurtlar Ukracity son durum

Ukra İnşaat, 378 ofislik Ukra Han Plus, 800 konutluk Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan 2560 konut ve 70 dükkanlık Ukra City Projesi’ne başlamıştı.


Bozulan mali yapısını düzeltemeyince Aralık 2012'de iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat mağdurlarının sesi olan UKOM (Ukra Komşuları Derneği) tarafından yapılan son açıklamada, Ukra İnşaat ile görüşüldüğünü ve Ağustos gibi imza işlerinin tamamlanmasını, Ekim gibi de inşaatın başlamasını planladıkları belirtilmişti. 


Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlardan Özgür Okuturlar, mağdurların kurduğu Ukra City Komşuları Derneği’nin facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklamada; Ukra İnşaat yetkililerinin, 30 arsa sahibinin imza attığı, 81 arsa sahibinden daha imza alınmasından sonra inşaatın başlayacağını yönünde konuştuklarını dile getirdi. 


İşte Özgür Okuturlar'ın o açıklaması:

Sayın komşular uzun zamandır bilgi alamadığım için ukra satış ofisini aradım ofisteki...