04 / 05 / 2024

P Group güvenlik

P Group güvenlik

Piripak ismiyle 1980'li yıllarda temizlik sektörüne giriş yapan firma 1990'lı yıllarda gelen talepler doğrultusunda hizmet alanını genişleterek P GROUP adı altında hizmet zincirine bina ve tesis yönetimini ekledi...

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Tunceli Pülümür'de polis güvenlik noktası yapımı için kamulaştırma!

Tunceli Pülümür'de Polis Güvenlik Noktası yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi kuruldu!

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi, Hüseyin İpek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Endüstriyel kalıba geçişin en büyük sebebi hız ve güvenlik!

İskele ve kalıp sektörünün sadece ürün tedarik edilen, üretip satılan bir sektör olmadığını belirten Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, “Kara kalıptan endüstriyel kalıba geçişin en büyük sebebi hız ve güvenlik” dedi.

Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe satılık daire!

Pırlanta Göztepe projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. 3 blok olarak yükselen projede 750 araçlık otopark bulunuyor. İşte Pırlanta Göztepe satılık daire bilgileri...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde geniş yeşil alanları yer alıyor. 34 mağazalık çarşının yer aldığı projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daireler bulunuyor.

Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Pırlanta Göztepe satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 446 yaşam alanı, 34 mağazalık çarşı, 750 araçlık otopark ve yeşil alanlar yer alıyor. Proje Kadıköy'de yükseliyor.

Pırlanta Göztepe projesi Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor!

Pırlanta Göztepe projesi, Kadıköy - Göztepe'de hayata geçiriliyor. Erkan İnşaat imzası ile yükselen proje 3 bloktan meydana geliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

Eyüp Palas Gül Proje ödeme seçenekleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Eyüp Palas Gül Proje 2 blok olarak tasarlandı. Projede toplam 124 adet daire bulunuyor. Eyüp Palas Gül Proje ödeme seçenekleri haberimizin içerisinde yer alıyor.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

P Group güvenlik Haberi

P Group güvenlik

Temizlik sektörüne 1980'li yıllarda adım atan P Group, 30 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 4000'i aşkın personeli ile bina ve tesis yönetimi kapsamında özel güvenlik, gözetim, peyzaj, ilaçlama alanlarında hizmet veriliyor.


Kamu binaları, hastaneler, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları, iş merkezleri, siteler, oteller, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gibi bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna, temizlik, güvenlik ve bina yönetimi konularında hizmet sunuluyor. 


P Group'un referansları arasında;  İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı, Haseki Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Osmanlı Arşivleri gibi kamu kurumları ve Mercedes Benz Türk Kamyon/Otobüs Fabrikaları, Siemens Kartal ve Gebze Fabrikaları, Ford Otosan İnönü Kamyon Fabrikası gibi önemli ve prestijli özel sektör işletmeleri yer...