02 / 05 / 2024

 P H Ve M Danışmanlık kimin

 P H Ve M Danışmanlık kimin

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mehmet Ömer Tuncay tarafından kuruldu.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas' ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas yüzde 23 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde müşterilerini bekliyor. Peki robot süpürge indirimli, fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Buseyna Mugles tarafından kuruldu.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Omix Mixbot Pro Robot Süpürge ve Dreame D9 LDS Robot Süpürge A101'de satışta! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Omix Mixbot Pro Robot Süpürge ve Dreame D9 LDS Robot Süpürge A101'de satışta! Peki, A101'de hangi robot süpürgeler satılıyor? A101'de Omix Mixbot Pro Robot Süpürge ve Dreame D9 LDS Robot Süpürge kaç TL? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Homend, Hurriclean süpürge, Ironpower ütü ve Royaltea çay makinesi şimdi aynı pakette! İşte 25 Eylül 2022 fiyatları 

Homend en çok tercih edilen 3 ürünü aynı pakette topladı ve indirim yaptı. Evlerin kahramanlarını bir araya getiren Homend, İron Power 1162H Buharlı Ütü, Hurriclean Multi Siklon 1231h Süpürge ve Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi’ni kaçırılmayacak fiyatla sunuyor. İşte 25 Eylül 2022 Homend fiyat

CarrefourSA’lardan Tchibo alanlara iPhone ve robot süpürge kazanma fırsatı

11 Ekim 2022 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA mağazalarından Bireysel CarrefourSA Kart ile Tchibo kahve ve filtre kahve kağıdı alışverişi yapanlar çekilişle iPhone telefon, robot süpürge ve kahve makinesi gibi hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. 

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, E. Çelebi, Kiraz Pınar ve Okçu mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

 P H Ve M Danışmanlık kimin Haberi

 P H Ve M Danışmanlık kimin

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mehmet Ömer Tuncay tarafından kuruldu.

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, yurt içi ve yurt dışında açılacak olan ihalelere katılmak, bunlarla ilgili olarak resmi ve özel kuruluşlarla sözleşmeleryapmak. Şirket her tür ve cins inşaat malzemesinin alım – satımı, taahhüdü ve pazarlaması ile ithalatını ve ihracatını yapacaktır. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Şirket kendi iş amacında kullanabileceği her türlü inşaat makinesi, iş aletleri, makine alet ve cihazları ithal edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

 P H Ve...