05 / 05 / 2024

PAGEV PROJESİ

PAGEV PROJESİ

Avrupa Birliği tarafından yürütülen projeleri Türkiye’ye taşıyan PAGEV işbirliği ile TÜDAV tarafından düzenlenen "Deniz Çöpleri Ulusal Forumu"nda ‘ Çöpsüz denizler ’ için yol haritası çizildi.

Plastik sanayicileri: İhracatı artırmak için katma değerli üretim kredilerle desteklenmelidir!

Pazar daralmasına rağmen plastik sektörünün, makine teknolojisine yatırım yapmaya devam ettiğini belirten PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “Büyümenin sürdürülebilir olması için ihracat odaklı katma değerli üretim, uygun krediyle desteklenmeli” dedi.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Merkezefendi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Merkezefendi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projes

Yeni yatırım aracı oldu fiyatlar yüzde 150 arttı

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu sanayi arsalarının fiyatlarının yüzde 150 oranında arttığını belirterek sanayicilerin tesis için yatırım bulamadığını söyledi.

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Zara TOKİ kura sonucu listesi!

Sivas Zara 2. Etap TOKİ projes 642 daireden meydana geliyor. Projedeki konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı.

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Yeni Poyracık Palas projesine Premium Proje ödülü!

Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi’nin Yeni Poyracık Palas isimli projes Sign of City Awards'ta en iyi konut kategorisinde Premium Proje seçildi.

Kuzey Yakası ile İstanbul'a yeni bir yaka geliyor!

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla lanse edilen Kuzey Yakası projes 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştiriliyor...

Konut piyasasında kentsel dönüşümün önemi artıyor!

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, konut piyasasında kentsel dönüşümün önemi artarken konut dışı ticari yapılarda ise sosyal ihtiyaçların odağa alındığını açıkladı.

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

Körfez Geçişi Projesi arazi sahiplerini umutlandırdı!

İzmir Körfez Geçişi Projes'nin ÇED raporunun onaylanması, İnciraltı'nın planlamasını bekleyen arazi sahiplerini umutlandırdı.

Adam Kule projesi Nisan'da teslim edilecek!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insan”dan alan Adam Kule projes’nden ev sahibi olmak isteyenlere teslimden önce çok cazip fırsatlar sunuyor.

PAGEV PROJESİ Haberi

PAGEV PROJESİ

Dünya denizlerinin atıklardan temizlenmesi ve sürdürülebilir sağlıklı bir çevreye ulaşılması kapsamında Avrupa Birliği tarafından yürütülen projeleri Türkiye’ye taşıyan PAGEV işbirliği ile TÜDAV tarafından düzenlenen "Deniz Çöpleri Ulusal Forumu"nda ‘Çöpsüz denizler’ için yol haritası çizildi. Akademisyenler, sektör temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının katılım gösterdiği forumda, Türkiye kıyılarında da tehdit oluşturan kirliliğe karşı çözüm önerileri geliştirildi. Forumda öne çıkanlar; düzenli depolama alanlarının denizlerden uzaklaştırılması, belediye ve kurumların yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi ile kamu spotları ve eğitim videolarının yaygınlaştırılması oldu.

Denizlerdeki kirliliğin boyutu giderek artıyor. Yüzde 80’ini çevreye bilinçsizce bırakılan karasal atıkların oluşturduğu kirlilik, deniz canlıları ve insanların hayatını da tehdit ediyor. Atıksız denizler ve sürdürülebilir bir çevreye sahip olmak isteyenler ise sorunun çözümü için çalışıyor. Bu kapsamda; yürüttüğü “Mutlu Balıklar” projesi ile...