18 / 05 / 2024

Paintistanbul kaçıncısı düzenlenecek

Paintistanbul kaçıncısı düzenlenecek

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Türkiye İMSAD Buluşmaları'nın 34'üncüsü gerçekleşti!

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 34’üncüsü düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında düzenlenen online toplantıda katılımcılara seslendi.

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

İstanbul Ekonomi Zirvesi 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefliyor!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve 10 ülkeden katılımın beklendiği İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde, önemli panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturulması bekleniyor.

Arch+Dsgn Summit 5-6 Nisan'da gerçekleşecek!

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Paintistanbul kaçıncısı düzenlenecek Haberi

Paintistanbul kaçıncısı düzenlenecek

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. 


BOSAD açıklamasına göre, dernek, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye'yi üretim üssü haline getirmek amacıyla paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsünü hayata geçirecek. 


Bu yıl, "Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde CNR Expo İstanbul'da yapılacak fuar, Türkiye'nin en büyük boya üreticileri ile hammadde firmalarını aynı çatı altında buluşturacak. Fuara Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Hindistan ve Çin gibi ülkelerden çok sayıda firma katılacak. 


BOSAD ve CNR Expo iş birliğiyle düzenlenen fuar, inşaat, sanayi,...