23 / 07 / 2024

pak pen

pak pen

Sektörünün lider firmaları arasında olan Pakpen, Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) ile beraber yürüttüğü HCFC ‘Umbrella’ projesini başarıyla tamamladı

Yeni Peugeot SUV 2008'de bu aya özel 0 faiz fırsatı! İşte Peugeot 2008 fiyat listesi... 

Yeni Peugeot SUV 2008, yeni 3 pençe ışık tasarımı, yeni jantları ve daha iddialı bir duruş sağlayan yeni tasarımıyla göz dolduruyor. Peki Peugeot 2008 fiyatları kaç TL? İşte Peugeot 2008 6 Mart 2024 fiyat listesi...

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Pak Ddc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Ddc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pak tarafından kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Prefabrik ev kaç liraya yapılır? 75 - 85 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evlerin duvar ve pençeleri dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikalarda üretilmektedir. Bundan dolayı da yapımları diğer betonarme evlere göre kısa sürmektedir. Peki bu popüler prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra için müthiş bayram indirimi ve bir adet Samsung Galaxy Watch hediye!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği ve ek olarak sınırlı stoklarla birlikte Samsung Galaxy Watch hediyesiyle birlikte sunulan harika bir indirim kampanyası başlattı! Bu kampanya sayesinde, S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya BİM'den çılgın indirim! Stoklarla sınırlı, sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen özelliği ile birlikte gelen modeline BİM'de 2 bin 700 TL indirim mevcut.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği inanılmaz bir indirim kampanyası başlattı! Kampanya kapsamında S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Dahası, sınırlı stoklarla birlikte, Samsung Galaxy Watch da hediye ediliyor!

BİM'den S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişen alıyor!

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan BİM'den müjde! BİM,  S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya 2 bin 700 TL indirim yaptı.

Peugeot 208 Mart fiyatlarıyla şaşırttı! 208'e tek kuruş zam yapılmadı! 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Yatay krom ızgarası, aslan pençeli farları ve etkileyici ön yüzü ile güçlü bir görünüme sahip Peugeot 208, Mart fiyatlarıyla şaşırttı! 208'e tek kuruş zam yapılmadı! İşte Peugeot Yeni 208 9 Mart 2023 fiyat listesi...

pak pen Haberi

pak pen

 Üretimde ozon etkisinin azaltılmasını amaçlayan projeye Türkiye’deki beşi XPS üreticilerinden olmak üzere toplam dokuz firma katıldı ve 2.772 ton gaz proses dışı bırakıldı. Pakpen, proje kapsamında gaz dönüşümünü gerçekleştirebilmek için gerekli tüm makine-teçhizat yatırımlarını yaparak ve Ar-Ge çalışmalarını hayata geçirerek destek alan ilk firma oldu...


Yapı sektöründe 42 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Pakpen, ısı yalıtım malzemeleri üretiminde ozon etkisini azaltan teknolojiyi geliştirerek çevre duyarlı bir kuruluş olduğunu bir kez daha kanıtladı. Çevre, kapasite geliştirme ve üretken faaliyetler yoluyla yoksulluğun azaltılması konularında projeler geliştiren Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) tarafından yürütülen Umbrella projesine katılan Pakpen, çevreye duyarlılığının da sürdürülebilir olduğunu gösterdi.


Umbrella projesi kapsamında gaz dönüşümünü gerçekleştirebilmek için gerekli tüm makine-teçhizat yatırımları ve Ar-Ge çalışmalarını hayata geçiren Pakpen, PakBoard...