04 / 05 / 2024

Pakpen mehmet tuza

Pakpen mehmet tuza

Yapacakları 20 milyon TL yatırım ile 2015 yılına kadar kontrollü bir büyüme öngördüklerinin altını çizen Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, "2015 yılına kadar her yıl ortalama çift haneli büyüme hedefimiz var" diye konuştu...

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimine başladı!

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Mehmet Tuza, Anadolu'nun en etkin 50 iş insanı araştırmasında 36. oldu!

Pakpen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, Ekonomist dergisinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasında, 36’ncı sırada yer aldı.

Pakpen kurucusu Mehmet Tuza'nın kitabı çıktı!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen AŞ’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, tüm iş ve yaşam deneyimlerini “Tuza’nın Penceresinden” kitabında topladı.

Kaan Özkan'ın Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza kitabı çıktı!

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı'nı yayımlandı.

İbrahim Tuza: Çevreci ürünlerle geleceğe yatırım yapıyoruz!

Enerji Verimliliği Haftası'nda enerji tasarrufunun, ithalatta bağımlı bir ülke olan Türkiye'nin önemini belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar için fırsat olduğunu söyledi.

İbrahim Tuza: Tasarrufun merkez üssü kentsel dönüşüm!

Enerji tasarrufunun, ithalatta dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

PAKPEN yalıtım ve altyapıda büyümeyi hedefliyor!

Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tuza, PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina tesisat boruları üretimi gerçekleştiren Pakpen, katma değeri yüksek işlere odaklanmayı hedeflediklerini söyledi...

Pakpen ürünlerini Azerbaycan'daki yapı sektörü ile buluşturdu!

Pakpen ürünlerini Azerbaycan'daki yapı sektörü ile buluşturdu. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Azerbaycan pazarına büyük önem verdiklerini ve bu pazara yönelik çalışmalarını önümüzdeki süreçte artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Pakpen katma değeri yüksek işlere odaklandı!

Bugüne kadar yeni teknolojileri kullanarak üretim kapasitesini artırdıklarını kaydeden Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza yaptığı açıklamada bundan sonra katma değeri yüksek işlere odaklanacaklarını bildirdi.

Pakpen yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Pakpen, yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi...

Pakpen üretimde çevreye odaklandı!

Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, üretimde çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler üretmek için UNIDO tarafından ozon tabakasını koruma amacıyla hayata geçirilen HCFC (umbrella) programına katıldıklarını dile getirdi.

Mehmet Tuza kimdir?

Mehmet Tuza, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 62. sırasında yer alıyor. Peki, Mehmet Tuza kimdir? İşte Pakpen Şirketler Grubu Sahibi Mehmet Tuza...

Pakpen mehmet tuza Haberi

Pakpen mehmet tuza

PVC profil, yalıtım malzemeleri ile altyapı ve bina tesisat boruları olmak üzere üç farklı ürün gamında malzeme üreten Pakpen, PakBoard markasıyla XPS ve EPS ısı yalıtım levhalarının ve Paksiding markası ile de vinil dış cephe kaplama sistemleri yapıyor. 

Son sekiz yılda toplam 250 milyon TL'lik yatırım yaptıklarım açıklayan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, 2013 yılında 20 milyon TL'lik yatırım yapmayı ve 2015'e kadar her yıl ortalama çift haneli büyüme hedeflediklerini ifade etti. Firma olarak büyüme çizgilerini gerek Türkiye'nin gerekse yapı sektörünün büyümesine paralel olarak istikrarlı bir şeküde sürdürmeyi planladıklarını dile getiren Tuza, "Yapı sektörünün yıllık ortalama yüzde 9 ile 10 arasında büyüdüğü bu ortamda, yaptığımız yatırımlarla 2015 yılma kadar her yıl çift haneli büyüme öngörüyoruz. Mevcut durumumuz, 11 yılda...