18 / 05 / 2024

pakpen pencereleri tasarruf

pakpen pencereleri tasarruf

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Mirasta tasarruf hakkı nedir?

Miras, bir kimsenin vefat etmesinin ardından geride bıraktığı mal varlığına deniyor. Mirasbırakan malvarlığının belli kısmı üzerinde özgür tasarruf hakkına sahip olabiliyor. Peki, mirasta tasarruf hakkı nedir?

Pakpen kurucusu Mehmet Tuza'nın kitabı çıktı!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen AŞ’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, tüm iş ve yaşam deneyimlerini “Tuza’nın Penceresinden” kitabında topladı.

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Gaziantep'te 1 yılda 300 milyon tasarruf sağlandı!

Turkcell, Akıllı Şehir uygulamasının en kapsamlısını Gaziantep'te başlattı. Antep, Turkcell'in akıllı uygulamalarıyla bir yılda 30 milyon lira tasarruf sağladı.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Türkiye'de binaların enerji tasarruf potansiyeli yüzde 30!

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak için çalışmalar yapan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), Türkiye’nin enerji tasarruf potansiyelinin yüzde 30 olduğunun altını çiziyor.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Mirasbırakanın tasarruf nisabı!

Miras hukuku gereğince mirasbırakan, malının belli bir kısmı üzerinde tasarruf özgürlüğüne sahip oluyor. Vasiyet için ayırt etme gücüne sahip ve onbeş yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. İşte mirasbırakanın tasarruf nisabı...

Pakpen Rusya SibBuild Fuarı'na katıld!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, Rusya'nın çok geniş bir coğrafya ve pazar olduğunu belirterek, "SibBuild, Rusya'nın köklü ve çok önemli fuarlarından biri." dedi..

50 ülkeye ihracat yapan Pakpen pazarını genişletecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç alanda üretim yapan Pakpen, halen 50 ülkeye ihracat yapıyor...

Pakpen, ürünlerini Rusya yapı sektörüne tanıttı!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, Rusya’nın çok geniş bir coğrafya ve pazar olduğunu belirterek, “SibBuild, Rusya’nın köklü ve çok önemli fuarlarından biri. ” dedi.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi 'Capatect" ile tasarruf sağlayacak!

Filli Boya Capatect ile yalıtılan Trbazon Ahi Evren Göğüs ve Kalp Damar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortalama yüzde 50 oranında tasarruf sağlayacak.

Konut satın almada tasarruf desteği bir umut mu?

İşte Satış Küpü Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel'in "Konut satın almada tasarruf desteği bir umut mu? Bir matematik lütfen" konulu yazısının devamı...

pakpen pencereleri tasarruf Haberi

pakpen pencereleri tasarruf

Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri ile yapı sektöründe ilklerin öncüsü Pakpen, bu yıl 16’cısı gerçekleştirilen  İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemlerini, PakDoor dekoratif dış kapı ve iç kompozit kapı sistemleri sergilendi. Yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı olan Pakpen standında ürünler hem tasarımlarıyla hem de sunduğu faydalarla dikkat topladı.  


Sektörde dünyanın en büyük ikinci fuarı olan İstanbul Pencere Fuarı'na katılmaktan memnun olduklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “İstanbul Pencere Fuarı’na ilk yılından beri katılıyoruz. Uluslararası ve yerli katılımcıların bir araya gelerek sinerji oluşturdukları çok önemli bir ticari platform.  Uluslararası çapta yapılan ziyaretler hedef pazarlarımızdaki profesyonellerle bir araya gelmemizi ve çok sayıda yeni ve nitelikli işbirliğinin doğmasını sağlıyor. Fuarda yüzde 40’a varan...