04 / 05 / 2024

pal zileri markası

pal zileri markası

İtalyan erkek giyim markası Pal Zileri ve erkek özel dikim konusunda dünya markaları arasında yer alan TAJİ’nin kişiye özel kıyafet ve ayakkabı tasarımları İstanbul’un en seçkin rezidanslarından Park Residence Cadde’de sunuldu.

Pal City 2 Vali Konakları satış fiyatları!

Pal City 2 Vali Konakları satış fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Pal City 2 Vali Konakları projesi 30 ay sonra teslim ediliyor...

Pal City 2 Vali Konakları fiyatlar!

Pal City 2 Vali Konakları fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City 2 Vali Konakları, 30 ay sonra teslim edilecek...

Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları!

Döşemealtı Kaymakamlık Lojmanları'nın yanında inşa edilen Antalya Pal City Vali Konakları 30 ay sonra teslim edilecek. Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Döşemealtı Pal City Vali Konakları satış fiyatları!

Döşemealtı Pal City Vali Konakları satış fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesi 30 ay sonra teslim edilecek...

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları!

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları Antalya projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

Kipa'nın yeni markası Bradford!

Kipa, Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak BradforD markasını yarattı. Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere 4 farklı koleksiyon sunuyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Antalya Pal City Vali Konakları fiyat listesi!

Antalya Pal City Vali Konakları fiyat listesi 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları 2.etapta 400 konut bulunuyor...

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

pal zileri markası Haberi

pal zileri markası

İtalya Vicenza’nın terzilik sanatını sunan PAL ZİLERİ’nin uzman ekibi ve dünyanın en seçkin el yapımı ayakkabılarının tasarımcıları, seçkin beyefendilere özel servis vermeleri için TAJİ Gentlemen’s Clothier işbirliği ile Park Residences Cadde’de buluştu.


Kişiye özel dikim erkek giyim ve ayakkabı tasarımındaki ayrıcalıklar ile tanışan katılımcılar ayrıca BMW 730LdxDrive serisi ve İ8 elektrikli araçla keyifli bir test sürüşü de yaşadılar.


Zengin tarihi ve sosyo kültürel mozaiği, eşsiz doğası, manzaraları ve marinalarıyla, İstanbul’un enerjisi en yüksek merkezi Bağdat Cadde’sinde konumlanan Park Residences Cadde’de düzenlenen buluşmaya giyimine özen gösteren iş, moda ve cemiyet dünyası ilgi gösterdi.


Park Residences Cadde Pazarlama Direktörü Sedef Baran ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Kerim Kuyumcuyan, Marsel Eskinazi, Serdar Yanaşan, Çetin Üregil, Hasan Şimşek, Cengiz Berk, Can ve Caner Altınay gibi isimler katıldı.


Etkinliğe...