15 / 05 / 2024

Paladyum Beytepe etkinlikleri

Paladyum Beytepe etkinlikleri

6 bin 800 metrekarelik yeşil alana yer verilen Paladyum Beytepe projesinde, gri su kullanılarak yapılan sulama sayesinde 4 konutun bir günde tüketeceği su doğada tutulacak.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Ankara Beytepe'ye asfalt geldi!

Beytepe köylülerinin, 3 yıldır asfalt atılmadığı için barikatla kapatıp eylem yaptıkları yol, Ankara Hürriyet’in manşetinin ardından Büyükşehir ekiplerince asfaltlandı.

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Çankaya Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi 28780, 28782, 28783, 28784, 28787/1 nolu adalara ilişkin 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 17 Ekim'de askıdan inecek...

Çankaya Beytepe imar plan notu değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesinde bulunan 29350 ada 1 parsel ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına bir adet plan notu ilave edilmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki arazi için TOKİ'yle anlaştı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 350 dönüm arazi için TOKİ'yle anlaştı. İmar geçmesi durumunda arazinin değeri 2-3 milyar TL'yi bulacak. Üniversite borç yükünden kurtulacak

Çankaya Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya ilçesine bağlı Beytepe 29297 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Ankara Beytepe'de yol isyanı!

Beytepe’de köy trafiğini rahatlatmak amacıyla açılan ara yol, tüm girişimlere rağmen asfaltlanmadı. Üç yıldır tozla boğuşan köylüler, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak yolu beton barikatlarla kapattı.

Ankara Beytepe'de asfalt çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Beytepe’de köy içindeki trafiği rahatlatmak amacıyla açılan ara yol, tüm girişimlere rağmen asfaltlanmadı. Üç yıldır yoldaki tozla boğuşan köylüler, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak yolu beton barikatlarla kapattı.

Mert Yıldızhan: Beytepe lüks konutun merkezi olacak!

Başkent Ankara’da lüks konutun yeni çekim merkezi olan Beytepe’de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışının da artmasını sağlıyor.

Ankara'da Beytepe'nin 'elit' çıtası yükseliyor!

Ankara'da lüks konutun yeni merkezi olan Beytepe'de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışını artırıyor. İşte Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan'ın açıklamaları...

Mert Yıldızhan: Beytepe Elit Manzara'da kaliteyi taşıyoruz!

Ankara'da kolay ulaşım sağlayan lokasyonu ve standartları yükselten projelere ev sahipliği yapması nedeniyle tercih edilen Beytepe, Ankara'nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden…

Paladyum Beytepe etkinlikleri Haberi

Paladyum Beytepe etkinlikleri

22 Mart Dünya Su Günü’nde yeniden gündeme gelen kuraklık, Paladyum Beytepe gibi çevreci projelerle korkulu rüya olmaktan çıkıyor. 6 bin 800 metrekarelik yeşil alana yer verilen Paladyum Beytepe projesinde, gri su kullanılarak yapılan sulama sayesinde 4 konutun bir günde tüketeceği su doğada tutulacak.


Bu yıl kış ayında yağışların az olması kuraklık sorununu yeniden gündeme getirdi. 2014 yazının kurak geçeceği korkusu yayılırken, suyun tasarruflu kullanımı konusu daha da önem kazandı.


Uzaltaş AŞ tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe ise tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla da dikkati çekiyor.


Su tasarrufunun Türkiye’nin geleceği için oldukça önemli olduğunu hatırlatan Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu konuda her vatandaşa önemli sorumluluklar düştüğünü ifade etti.


Herkesin kendi çapında alabileceği önlemlerle önümüzdeki...