10 / 05 / 2024

Palandöken kentsel yenileme ihalesi

Palandöken kentsel yenileme ihalesi

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Palandöken Malmeydanı sözleşme tarihleri!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap 89 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için başvurular bugün başladı..

TOKİ Erzurum Palandöken'de 403 konut satıyor!

TOKİ Erzurum Palandöken projesinde 403 konut satışa sunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında satışa sunulan projede başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları!

TOKİ'nin Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Emeklilere Özel olarak inşa edilen 403 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları ne zaman sona erecek?

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 3+1 emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde toplamda 529 adet kuralı olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekim günü!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 529 daire kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

529 konutluk TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kurası!

529 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken 2.Etap ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

Palandöken kentsel yenileme ihalesi Haberi

Palandöken kentsel yenileme ihalesi

TOKİ Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.


İhale İlanı;

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2 Etap 857 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/255879  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve...