03 / 05 / 2024

palandöken otel fiyatları 2014

palandöken otel fiyatları 2014

Türkiye'deki kayak merkezlerinin çoğu kar yokluğu nedeniyle kayak sezonunu açamadı. Ülke genelinde yaşanan kar sıkıntısı Erzurum Palandöken'de suni karlandırma ile aşıldı. Palandöken bu noktada altın dönemini yaşıyor....

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

Erzurum Palandöken TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Palandöken 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Palandöken sosyal konut projesi... 

Erzurum Palandöken AGG kura sonuç listesi!

Erzurum Palandöken Alt Gelir Grubu (AGG) kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Fiyatların 92.246 TL ile 103.642 TL arasında farklılık gösterdiği projede satışlar kura çekimi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap kura çekilişi 2017!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap kura çekilişi 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Projede daire fiyatları 92.246 TL ile 103.642 TL arasında değişiyor.

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları kura sonuç listesi!

Dün kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Evleri fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. İşte Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları kura sonuç listesi...

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura sonuçları açıklandı mı?

Kura satışları için 1.917 adet başvuru alınan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi bugün!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Konut fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteren projede 499,28 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura satışları yarın yapılacak!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura satışları yarın yapılacak. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede konut fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

Daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru ücreti!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Projede 180 aya varan vade uygulanıyor. Peki Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları sona erdi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Palandöken Malmeydanı projesinin başvuru dönemi sona erdi. Projede 579 adet konutun hak sahibi belirlenecek.

palandöken otel fiyatları 2014 Haberi

palandöken otel fiyatları 2014


Kurak bir kış geçiren Türkiye'deki bir çok kayak merkezinde kayak yapılamazken, Erzurum Palandöken altın dönemini yaşıyor.


Türkiye'deki kayak merkezlerinin çoğu kar yokluğu nedeniyle kayak sezonunu açamadı. Ülke genelinde yaşanan kar sıkıntısı Erzurum Palandöken'de suni karlandırma ile aşıldı. Palandöken dağındaki turistik oteller 21 pisti suni karla karla kaplandı. Gece kayağının da yapıldığı Palandöken'e yurt içinden ve yurt dışından yoğun turist talebi var. Polonya'daki ulusal basın kuruluşlarından 80 gazetecinin de bulunduğu Palandöken'de, konuk gazeteciler için 4 ayrı kategoride kayak yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren basın mensupları madalya ve kupa ile ödüllendirildi.


Gazeteci eşiyle birlikte Erzurum'a gelen doktor Rad Brono, "Erzurum'a üçüncü gelişim. Gazeteciler için güzel bir etkinlik. Ülkemize dönünce gazeteci arkadaşları izlenimleri anlatacaklar. Bizim için unutulmaz bir gezi oldu." dedi.


Xanadu Otel Genel Müdürü...