15 / 05 / 2024

Palandökendeki projeler

Palandökendeki projeler

Palandökenin çehresini değiştirecek projelerin startını veren ve projeleri bir bir hayata geçiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bölge gezilerini sürdürmeye devam ediyor.

Bendevi Palandöken: TOKİ esnaf mahalleleri kurmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaf ve sanatkara. TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde mutlaka yer vermelidir.Sadece yüksek binalardan ibaret olan yerleşim yerlerinde esnaf mahalleleri kurarak kent dokusu korunmalı" dedi

Gayrimenkul satışlarında faiz uygulamayan projeler!

Gayrimenkul satışlarında faiz uygulamayan projeler şöyle sıralanıyor; Terrace mix, Tema Terrace, Gül Park Butik ve Liman Park projelerinin gayrimenkul satışlarında faiz uygulaması yer almıyor.

Seyran Şehir satışı devam eden projeler arasında birinci oldu!

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

Bendevi Palandöken: Esnafımız yüksek AVM giderlerini asla ödeyemez!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından son hali verilen Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Yasa Tasarısı'nın TBMM'ye sunulmasının sevindirici oluğunu dile getirdi.

Asma Bahçeler en çok ilgi gören projeler arasına yerleşti!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler, eşsiz konumu ve sıradışı mimarisiyle ev sahibi olmak isteyenlerin son dönemde en fazla ilgi gösterdiği projeler arasına yerleşti.

Katkı payı verilen projeler!

Bina, arsa ve araziler için tespit edilen vergi değeri üzerinden yıllık olarak tarh, tahakkuk ve tahsil edilen emlak vergisinin belli bir kısmı katkı payı olarak ödeniyor. Peki tahsil edilen katkı payı nerede kullanılıyor? İşte katkı payı verilen projeler

24 İleri Projeler 2015’e kadar 300 milyar dolarlık proje yapacak!

24 İleri Projeler, Halkalı’da hayata geçirdiği Cadde 24 projesindeki satışları 2 haftada tamamlayınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket 2015 yılında yatırım değeri 300 milyon dolar olan yapılara imza atacak.

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Aytuğ Balcıoğlu: Kısa sürede Dikili'yi kalkındıracak projeler inşa edeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları, Dikili 'de toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan daire başkanları, Dikili Belediyesi 'yle birlikte yaptıkları ortak çalışmalarla büyük projeler gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken: AVM'ler pazar günü kapalı olmalı!

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "AVM'ler günde 10 saatten fazla çalışmamalı ve pazar günü kapalı olmalı" dedi. TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken. AVM'lerin günde 10 saatten fazla çalışmaması gerektiğini belitti

Bendevi Palandöken: AVM'ler pazar günü kapalı olmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, AVM'lerin günde 10 saatten fazla çalışmaması ve pazar günleri kapalı olması gerektiğini belirtti.

Merih Palandöken havadaki elektromanyetik dalgalardan enerji üretti!

Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Merih Palandöken, havadaki elektromanyetik dalgalardan elektrik üretilip depolanmasını sağlayan proje geliştirdi.

Veryeriler İnşaat ahşap ile taşı buluşturan niş projeler üretiyor!

Türkiye'nin en popüler mekanlarından biri olan Alaçatı, taş evleri ile öne çıkıyor. Hatta Egeliler'in Ege özlemini gidermek üzere İstanbul'daki projeler bile bu taş evlerden esinleniyor...

Palandökendeki projeler Haberi

Palandökendeki projeler

Palandökenin çehresini değiştirecek projelerin startını veren ve projeleri bir bir hayata geçiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bölge gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Palandöken'de yapımı tamamlanan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni yolları, yeni hizmet binası inşaatın ve Palandökene yeni kazandırılacak ve revize edilen parkları da denetim yaptı. 


BAŞKAN BULUTLAR: KÜLTÜR MERKEZİMİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR

Palandöken İlçemizin çekim gücünü artıracak projelerin startını verdiklerini kaydeden Bulutlar; "İlçemizde modern binalar, yeni iş merkezleri hızla yükselmeye devam ediyor. Kentsel ve sosyal dönüşüm projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Palandökene yeni bir çehre kazandıracağız. Belediyemiz, sadece asfalt döküp, kilit taş döşeyip ve kaldırımlarımızı yapmakla kalmıyor artık vatandaşlarımızın sosyal-ekonomik her türlü durumuyla da ilgileniyor. Hizmet vermeye başladığı gün den bugüne şehrimize ve ilçemize büyük katkısı olan Recep Tayyip Erdoğan Kültür...