05 / 05 / 2024

paletten sandalye

paletten sandalye

Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor.

ŞOK Market'te puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, masa sandalye takımı 1 bin 499 TL'ye düştü! 28 Ekim 2023 online katalog

ŞOK Market 28 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu hafta ŞOK'ta puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, mutfak masa sandalye 1 bin 499 TL'ye satılacak. 

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Diyarbakır Sanat Sokağı yenilendi!

Diyarbakır’ın en işlek ve sembol sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, sokağın yeniden masa, sandalye ve tezgahlarla kapatılması üzerine denetim yaparak, tümünü kaldırttı.

MOBSAD 300 bin dolarlık tahtla İMOB'a damga vuracak!

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 26 Ocak – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İMOB’da sürprizleriyle şaşırtacak. Kazak Kartalı tahtı,sebze yetiştirilebilecek masa ve kilo tartan sandalye, fuarın yıldızı olacak.

EVDEMA Vitale konseptini hayata geçirdi!

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA, Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de hayata geçirdi.

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evleri için 3 milyon TL harcadı!

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Nurus'tan yeni tasarım Alava sandalye!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Sandalyeci'den bahçe ve balkon stiline uygun mobilyalar!

SANDALYE,Cİ’nin bahçe mobilyaları ile evlere en uygun tema yaratılabiliyor. Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl balkon ve bahçeler daha şık olacak.

Sandalyeci’den yeni tasarım bahçe mobilyaları!

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açıldı!

LÖSEV Onkoloji Kenti ve LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, düzenlenen çeşitli etkinliklerle açıldı. Üstün Ezer, LÖSEV'in 16 yıl önce bir masa ve bir sandalye ile kurulduğunu ve devlet desteği almadan bugünlere ulaştığını söyledi.

paletten sandalye Haberi

paletten sandalye

Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor. Ahşap tutkusu olan ve özellikle doğal ürünleri tercih edenler için tamamı el yapımı mobilyalar tasarlayıp üreten ByPallette’nin mimarları Bilge Dilsiz ve Hande Yılmaz; ekstra işlem görmemiş ahşap ürünleri için ‘ömür boyu garanti‘ vadediyor.


Mobilya sektörü, yepyeni bir marka ile tanışıyor: ByPallette. Ev, bahçe mobilyası ve aksesuar kategorisinde doğal, modern ve casual bir çizgiyi harmanlayarak benimseyen marka; fabrikasyonel metodlardan tümüyle uzak kalan üretim anlayışı ile yola çıkıyor. Tamamı el işçiliği olan mobilyaların en önemli özelliği ise, 40 yıl boyunca her türlü hava ve doğa koşullarını yaşamış; olgunlaşması tamamlanmış paletlerden üretiliyor olması.


Çevre dostu üretim ve geri dönüşüm mantığını esas alan ByPallette,...