04 / 05 / 2024

Palivor Çiftliği projesi

Palivor Çiftliği projesi

İnşaat sektörüne hız kazandıran çözümleriyle ödüllü projelerin ilk tercihi olan AKG Gazbeton, son olarak Kırklareli’nin doğal yaşam markası olan ödüllü ‘Palivor Çiftliği’ tarafından tercih edildi

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi mecliste!

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Eski bakan İlker Tuncay Antalya'da at çiftliği kurdu!

ESKİ Tarım Orman ve Köyişleri Bakanı Tuncay, Antalya’nın Kundu turizm bölgesinde Lara Horse Club At Çiftliği’ni hayata geçirdi. Tuncay, "At ve binicilik benim tutkum. Siyasetten emekli olduktan sonra yapmak istediğimi Antalya’da hayata geçirdim" dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği'ne aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultançiftliği Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinin nüfusa oranla yetersiz kalması üzerine, mahalleye yeni bir aile sağlığı merkezi yapılması için harekete geçti.

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne yüzde 70'lik destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "İzmir Körfez Geçiş Projesi büyük oranda hazır. ÇED süreci devam ediyor. İzmir kamuoyundaki değerlendirmelerde, projeye destek yüzde 70'lerin üzerinde gözüküyor" dedi.

Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinin çekildiği ev ne durumda?

ADANA’da, geçmişte 'Hanımın Çiftliği' ve 'Dila Hanım' gibi popüler televizyon dizilerinin çekimlerinin yapıldığı çiftlik evinin kaçak içki imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı. Evde yapılan aramda ele geçirilen sahte içkiler imha edildi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi ulaşıma büyük rahatlık getirecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın "İzmirliler uzlaşsın, yapalım" dediği İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ulaşıma büyük rahatlık getireceği açıklandı.

İzmir Körfezi Geçiş Projesi sit alanına mı yapılıyor?

Gediz Deltası’ndaki flamingolar, İzmir Körfezi Geçiş Projesi nedeniyle tehlike altında. Proje planı uygulandığı takdirde koruma altındaki binlerce hektarlık sulak alan ve birinci derece doğal sit alanı yok farz edilmiş olacak.

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin metrekare fiyatı 30 kuruşa düştü!

Sayıştay raporu, Atatürk Orman Çiftliği’nde yaşanan talanı gözler önüne serdi. Buna göre arazinin metrekare fiyatı 30 kuruşa düştü.

Karamürsel'de kent estetiği projesi tamamlandı!

Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi kapsamında D-130 güzergahındaki binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ardından Gazanfer Bilge, Atatürk ve İnönü caddelerinde de çalışmalar yaparak projeyi tamamladı

Karamürsel Kent Estetiği Projesi tamamlandı!

Karamürsel Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Estetiği Projesi kapsamında D-130 güzergahı üzerinde yapılan çalışmalar bir süre önce tamamlanmıştı. Yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Karamürsel, daha estetik bir görünüme kavuştu.

Palivor Çiftliği projesi Haberi

Palivor Çiftliği projesi

Uygulama kolaylığı ile zaman - maliyet avantajı yaratan ve istenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesinin yanında çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlayan AKG Gazbeton, ödüllü projeler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Doğaya ve çevreye dost üretim teknolojisi ile “yeşil konsept” projelerin gözdesi haline gelen AKG Gazbeton ürünleri tasarımcıya sağladığı kolaylık ve esneklik nedeniyle de tercih ediliyor.


Türkiye’nin en nitelikli ve güvenilir doğal yaşam markası olarak dünya standartlarında bir çiftlik tecrübesini yaşatmak amacıyla hayata geçirilen Palivor Çiftliği projesi, organik konsepte uygun tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunulması için tasarlandı. Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde, 150 dönümlük arazide konumlanan projede AKG Gazbeton’un enerji verimliliği ve ısıl konfor sağlayan duvar blokları kullanıldı.


5 çiftlik evi ve 5 bağ evinden oluşan projenin “Günışık Çiftlik Evi” projesi...