02 / 05 / 2024

palladium avm ataşehir

palladium avm ataşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir'de yer alıyor. Palladium Alışveriş Merkezi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden Kadir Kır ve Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Ataşehir Palladium AVM'nin havadan yeni videosu!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Palladium AVM projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Palladium Alışveriş Merkezi'nin havadan videosu!

Palladium AVM 23 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Palladium AVM Kayaşehir'de hizmete açılacak!

AVM ve konut pazarında faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding, Palladium AVM'yi Kayaşehir'de açacak. 200 milyon TL harcanan Palladium AVM, Nidapark Kayaşehir projesinde yer alacak.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Gratis 400. mağazasını Palladium AVM'de açtı!

Türkiye'nin kişisel bakım marketi Gratis, 400'üncü mağazasını Ataşehir Palladium AVM'de hizmete açtı.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Ataşehir'in bekleyen imar planlarında son durum!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yüksek katlı binalarla, rezidanslarla, AVM’lerle anılan Ataşehir’in arka yüzünü anlattı: “İlçenin yüzde 70’i gecekondu, hayatında deniz görmemiş kadınlar var burada."

Palladium Ataşehir AVM 4 ödül birden kazandı!

Palladium Ataşehir AVM, Hermes Creative Awards 2015’te, katılım gösterdiği iki projeyle toplam 4 ödül aldı. Alışveriş ve eğlenceyi tek bir potada eriten Palladium Ataşehir AVM, renkli ve eğlenceli etkinliklerini yıl boyunca sürdürüyor.

Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!

Dükkanlardan meydana gelecek olan Watergardens İstanbul Ataşehir AVM ve gusto merkezi projesinin tanıtımı bu ay içinde yapılacak. Projede konut ya da ofis için kule düzenlemesiyle ilgili henüz net bir karar verilmedi...

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alper Mirmahmutoğulları Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Novada AVM, Ataşehir'de kuruldu.

palladium avm ataşehir Haberi

palladium avm ataşehir
Palladium AVM Ataşehir'in havadan videosu için...