15 / 05 / 2024

palm beach arazisi fiyat

palm beach arazisi fiyat

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Donald Trump evini 59 milyon dolara satıyor!

Amerika'nın eski Başkanı Donald Trump Palm Beach'teki dev evini 59 milyon dolara satışa çıkardı.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Bu evin değeri 137 milyon dolar!

Silikon Vadisi’nin efsanelerinden Jim Clark, Palm Beach, Florida’daki 137 milyon dolarlık evini satışa çıkarttı. 6 bin 320 metrekareden büyük bir alanın yanında 10 yatak odası ve 13 banyosu ile ev görkemli bir sarayı andırıyor. Evin içine göz atmaya ne dersiniz?

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Ataşehir Finans Merkezi arazisi ile ilgili iddialar ve gerçekler!

Ataşehir Finans Merkezi’nin Ataşehir Belediyesi sınırlarından alınarak Ümraniye Belediyesi sınırlarına bağlanması ile ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi basın toplantısı yaptı.Ataşehir Finans Merkezi arazisi ile ilgili iddialar ve gerçekler..

Marmaris'te 'beach club' eylemi!

Marmaris'te bir grup vatandaş, ilçedeki bazı plajların "beach club" adı altında özel şirketler tarafından işletilmesini ve sahili kullanmak isteyenlerden "ayak bastı parası" adı altında ücret alınmasını protesto etti.

Tavsiye Edilen Kaliteli Otel ödülünü Kumköy Beach Otel kazandı!

Dünyanın dört bir yanındaki turistik işletmeler için önem taşıyan 'Holidaycheck Tavsiye Edilen Kaliteli Otel' ödülü Sunis Kumköy Beach Otel'e verildi. Sunis Kumköy Beach, daha önceleri de birçok defa aynı ödülü almayı başarmıştı.

İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bir köşk ve arazisi satılacakmış!

1944 yılında İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bulunan Boğaz manzaralı bir köşk ve arazisi satılacakmış. Yıllık bin 800 lira kira getiren beş dükkan ve dört daire 22 bin liraya satılacakmış.

1944 yılında Tarabya'da Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi satılacakmış!

Boğaziçi Tarabya'da bulunan Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış.Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında, 2 bin 632 altın parasına 100 bin liraya satılacakmış.

palm beach arazisi fiyat Haberi

palm beach arazisi fiyat

Tiger Global Management'ın özel sermaye biriminin kurucu ortağı olan New Yorklu finansçı Scott Shleifer'in Florida'nın en pahalı evini nakit ödeme ile satın aldığı öğrenildi. 

Finans Gündem'de yer alan habere göre; bir zamanlar Donald Trump'a ait olan okyanus kıyısındaki Palm Beach arazisinin değeri 122.7 milyon dolar (Türk parasıyla yaklaşık 860 milyon) dolarak belirlendi. Finansçı Scott Shleifer tarafından nakit olarak ödenen bu rakam, Florida eyaletinde bugüne kadar bir eve ödenen en yüksek miktar olarak tarihe geçti.

PARAYI BORSADAN KAZANDI

Satış sonrası isminin söylenmesini istemeyen aracı The Post'a yaptığı açıklamada, "Gün boyunca uçtu, eve sadece 15 dakika baktı, anlaşmayı yaptı ve ardından New York'a geri döndü" diye konuştu.

40 milyar doları yöneten Shleifer'in firmasının 2020'de borsalarda yaşanan yükselişten büyük para kazandığı belirtiliyor. Palm Beach’in...