29 / 04 / 2024

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 



Tiger Global Management'ın özel sermaye biriminin kurucu ortağı olan New Yorklu finansçı Scott Shleifer'in Florida'nın en pahalı evini nakit ödeme ile satın aldığı öğrenildi. 

Finans Gündem'de yer alan habere göre; bir zamanlar Donald Trump'a ait olan okyanus kıyısındaki Palm Beach arazisinin değeri 122.7 milyon dolar (Türk parasıyla yaklaşık 860 milyon) dolarak belirlendi. Finansçı Scott Shleifer tarafından nakit olarak ödenen bu rakam, Florida eyaletinde bugüne kadar bir eve ödenen en yüksek miktar olarak tarihe geçti.

 Trump ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

PARAYI BORSADAN KAZANDI

Satış sonrası isminin söylenmesini istemeyen aracı The Post'a yaptığı açıklamada, "Gün boyunca uçtu, eve sadece 15 dakika baktı, anlaşmayı yaptı ve ardından New York'a geri döndü" diye konuştu.

40 milyar doları yöneten Shleifer'in firmasının 2020'de borsalarda yaşanan yükselişten büyük para kazandığı belirtiliyor. Palm Beach’in eski sahibi New Jersey merkezli hedge fon sahibi David Tepper, 70 milyon dolara satın almıştı.

140 MİLYON DOLAR İSTENİYORDU

2 yıl önce inşa edilen evin geniş odaları, barı, oyun odası, şarap mahzeni ve güzellik salonu mevcut. 

Ayrıca dokuz yatak odalı bir konak ve bir misafir evine açık alandaki havuz eşlik ediyor.

Ayrıca evde açık hava sineması da yer alıyor. 2 dönümlük arazi üzerinde konumlanan ev bir ay önce satışa sunulmuştu ve 140 milyon dolar isteniyordu.

Mimar Bruno Taut’un İstanbul'daki evi satışa çıktı!

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!


Geri Dön